Hamar Skiklubb bidrar på festival for utviklingshemmede på Domkirkeodden 2.juni. Blir du med?

Postet av Hamar Skiklubb den 21. Mai 2019

Hamar Skiklubb og ildsjelen Jan Magne Brenden bidrar på Norsk forbund for utviklingshemmedes festival på Domkirkeodden søn. 2. juni. kl. 10.30-17.30. Vi skal delta i leken med bla å gå på flermannsski, kaste erteposer og stavgå. Er det noen som har lyst til å bidra? Ta i såfall kontakt med Jan Magne, 90190478, eller bare møt opp! Vi holder til ved et stort, hvitt hus mellom "Tertitten-stasjonen" og Løtenbygningen. Mer info herSommertreningstøy Hamar Skiklubb - nettbutikk oppe til 26.mai

Postet av Hamar Skiklubb den 15. Mai 2019

Da er nettbutikken oppe. Salget foregår frem tom 26.05.2019.  Forventet levering i uke 27

Fremgangsmåte ved bestilling:

Klikk deg inn på linken for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/hamar-skiklubb/

Før du kan starte å bestille må du registrere deg. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Tast inn Hamarsk i «teamkode for innmelding» og logg inn. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne dette feltet. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.
Sport1 Superstore Hamar arrangerer klubbkveld for Hamar Skiklubb to. 2.mai.

Postet av Hamar Skiklubb den 23. Apr 2019

Torsdag 2.mai kl. 19-21 arrangerer Sport1 Superstore Hamar klubbkveld for Hamar skiklubb.  

Siden vi mottar tilbakemelding om at relativt få medlemer er blitt medlem i Sport1 Kundeklubb, legger vi ut lenke til innmelding i kundeklubben     her. Medlemskap i kundeklubben er en forutsetning for rabatt til deg og bonus til klubben (bonus til klubben kun på Olrud). 

Vi legger også med klubbavtalen med Sport1.    sport1-superstore-hamar-2019-21.pdf

Til slutt     lenkes også alle klubbens medlemstidbud. Disse finner du også under Klubben/Klubbtilbud på hjemmesiden. Bruk våre samarbeidspartnere!Hamar Skiklubb klare for NM del 2 og NC juniorfinale på Lygna

Postet av Hamar Skiklubb den 27. Mar 2019

NM del 2 senior samt finale i juniorenes Norgescup står på programmet på Lygna fra torsdag 28. tom søn. 31. mars. 

Torsdag starter vi med sprintstafett klassisk med to rene juniorlag i seniorklassen. Kristoffer Kvarstad og Jørgen Stigen går på 1.laget, mens Lars-Haakon Kvernvolden og Mads Greni Arnesen går på 2.laget. Damelaget, opprinnelig besatt med juniorer de også, måtte trekke laget grunnet sykdom. Sykdom er også grunnen til at ingen seniorer stiller i herrer. 

Fredag er det hhv 5 og 10 km fristil, to klasser - damer og herrer. Juniorene får stille i et da solid startfelt. Hamar antas å stille med rundt 18 utøvere tilsammen. 

Lørdag er det hhv 30 og 50 km klassisk. Madeleine Nilsen Austad og Trine Lise Strøm i dameklassen, samt Anders Nyaas og Per Ivar Reinemo blant herrene, er påmeldt fra Hamar. 

Søndag går Emma Mallaug og Susann F Lyngnes hhv 10 og 15 km K i juniorenes NC-finale, mens Reidar Aurmo (M18 15 km), Simen K Bjørgan og Kristoffer Kvarstad stiller på 30 km K i M ejr.

Følg med våre utøvere på NRK! Heia Hamar!Levert av IdrettenOnline