Skitrening for barn, oppstart tirsdag 13. oktober i Ankerskogen

Postet av Hamar Skiklubb den 24. Sep 2020

Ta med hodelykt, refleksvest og gode klær.

Vi ønsker alle barn velkommen til lek og gøy!

Følg oss på facebook, Hamar Skiklubb

Ta kontakt på 47335227 om det er noe du lurer på.

Trener- og inspirasjonssamling på Gubbestua mandag 28. sept

Postet av Hamar Skiklubb den 13. Sep 2020

Yngres utvalg ønsker å invitere til ei trenar- og inspirasjonssamling på Gubbestua mandag 28. sept kl. 17.30-20.00.

Marianne Myklebust som erfaren trenar har tatt på seg å leie samlinga - vi ser fram til det!

De er fleire som har mykje erfaring, andre har mindre, tanken er å dele erfaring og idear og byggje trenarmiljøet.

Vi ønsker trenere, de som kunne tenke seg å bli trener i Hamar skiklubb, og andre interesserte velkommen til en inspirerende samling!

Årsmøtet 30. mars utsettes

Postet av Hamar Skiklubb den 22. Mar 2020

Styret i Hamar skiklubb har bestemt å utsette årsmøtet 30. Mars på ubestemt tid.

Som følge av utviklingen av situasjonen knyttet til koronaviruset, har NIFs generalsekretær besluttet at alle idrettslag gis dispensasjon fra fristen om å avholde årsmøte innen 31. mars. Ny frist er 15. juni.

Innkalling til årsmøte i Hamar skiklubb

Postet av Hamar Skiklubb den 19. Feb 2020

Hamar Skiklubb

Styret i Hamar skiklubb innkaller til årsmøte 30. mars 2020.

Innkalling til årsmøte 30. mars 2020

Alle dokumenter i forbindelse med årsmøtet vil bli langt ut under menypunkt "Årsmøter" og 2020.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig senest én uke før årsmøtet.

Levert avIdrettenOnline