Årsmøtet 30. mars utsettes

Postet av Hamar Skiklubb den 22. Mar 2020

Styret i Hamar skiklubb har bestemt å utsette årsmøtet 30. Mars på ubestemt tid.

Som følge av utviklingen av situasjonen knyttet til koronaviruset, har NIFs generalsekretær besluttet at alle idrettslag gis dispensasjon fra fristen om å avholde årsmøte innen 31. mars. Ny frist er 15. juni.

Innkalling til årsmøte i Hamar skiklubb

Postet av Hamar Skiklubb den 19. Feb 2020

Hamar Skiklubb

Styret i Hamar skiklubb innkaller til årsmøte 30. mars 2020.

Innkalling til årsmøte 30. mars 2020

Alle dokumenter i forbindelse med årsmøtet vil bli langt ut under menypunkt "Årsmøter" og 2020.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig senest én uke før årsmøtet.

Klasser for funksjonshemmede i klubbrennene på Gåsbu!

Postet av Hamar Skiklubb den 27. Jan 2020

Fra og med onsdag 29.jan. vil det være klasser for funksjonshemmede (FH) - hhv. stående og sittende - i klubbrennene på Gåsbu. Påmelding via EQTiming innen mandag kl 2359, og etteranmelding på Gåsbu renndagen før kl 1800. Utøvere velger selv distanse de vil gå ut fra sitt nivå.

Dette er absolutt lavterskel og skal være sosialt og gøy, ingen stress. Det å få startnummer på brystet er oftest veldig gøy. Vi er også behjelpelig med skismurning om det er behov. Vi lager oss et felles samlingssted på Gåsbu der vi kan treffes før start. For de som kommer ons. 29. kan vi samles ved f eks klokka kl 1810. Skirennet starter kl 1830.  Da finner vi hverandre.

Vi håper å se mange funksjonshemmede på startstreken på Gåsbu!  Mangfold beriker!

Bilde: Sitski.no.

MINNER OM...Sesongens siste mulighet for kjøp av klubbtøy - frist 26.jan.

Postet av Hamar Skiklubb den 15. Jan 2020

Trimtex teamshop er nå klar, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet.Nettbutikken stenger 26.jan. med forventet levering i uke 10 (2.mars-).

Her er litt informasjon om fremgangsmåte:

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/Hamarsk

Eller logg inn med teamkode: Hamarsk

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Har du lyst til å representere Hamar Skiklubb på NM-Veka på Hamar/Stange i sommer?

Postet av Hamar Skiklubb den 13. Jan 2020

Innlandet Idrettskrets er som flere kjenner til valgt som vertskap for NM-veka 2020 sommer.  Som medarrangører har vi med oss Hamar og Stange kommune samt Innlandet fylkeskommune.

NM-veka er en stor idrettsfest der 32 idrettsgrener avvikler sitt NM på Hamar og Stange , eller i nærheten, i perioden 24. – 28. juni. Her finner du alt fra motorsport til dans og boccia til skating. I løpet av uka vil det komme om lag 1700 utøvere hit. I tillegg er NRK her med en stor produksjon og sender 30 timer fra NM-veka.

Vi inviterer nå idrettslagene til informasjonsmøte om NM-veka 2020. På møtet vil vi gi dere et bilde av hva som skjer av norgesmesterskap og hva vi tenker av aktiviteter i tillegg til selve mesterskaps avviklingen. Dere inviteres til å se om dere kan bruke NM-veka til å vise dere frem eller fremme noen av de målene dere har satt dere for 2020. Et så stort arrangement vil også kreve en del rigging. Vi ønsker derfor også å komme i kontakt med lag som ønsker å tjene penger på en dugnadsinnsats.

Sted: Idrettens Hus (Løvstadvegen 7, 2312 Ottestad)

Tid: Torsdag 23. januar kl. 18.00

For påmelding trykk her.

Videresend gjerne til andre i ditt idrettslag som du tenker ønsker å delta.

For spørsmål eller innspill ta kontakt på mail eller telefon.

Med sportslig hilsen

Ane Måntrøen