Påmelding skileik 2021

Postet av Hamar Skiklubb den 16. Nov 2020

Vang skiløperforening og Hamar skiklubb inviterer til skileik på Gåsbu for barn født i 2014, 2015 og 2016 sju mandager fra 11. januar til 22. februar på Gåsbu langrennsenter. Skileiken starter klokka 18:00 og varer en time og med fokus på lek og moro lærer vi barna basisferdigheter på ski. Det er kun 40 plasser per årskull og det er «først til mølla» som gjelder. Pris per barn er 300 kr.

På grunn av koronasituasjonen, vil det kunne komme endringer på kort varsel.

Mer praktisk informasjon vil bli sendt på e-post til påmeldte og lagt ut på klubbenes hjemmesider i forkant av skileiken.

Link til påmelding:

Langrennslua 2021 er kommet - ønsker du å bestille gjennom klubben? Frist 20.november

Postet av Hamar Skiklubb den 6. Nov 2020

Prisen til klubb og skikrets er følgende, ved minimum bestilling av 10 luer (evt pannebånd):

• Konkurranselua (treningslua), som vist ovenfor: kr.150,-
  • Paradelua (tykk), «Oberstdorf», kr. 150,-
  • Pannebånd, kr. 130,-

Vanlig utsalgspris er 300 kroner pr. lue. (Pannebånd 275,-).

NB: Produktene leveres UTEN Sparebank1-logo i front, men kan bestilles med forhåndspåsatt Sparebank1-logo, dersom det ønskes. Da tilkommer et tillegg i prisen pr. lue på 30 kroner for påtrykt logo.

Hvis dere ønsker å bestille noe av dette gjennom klubben, sendes en mail til ingrid.robole@gmail.com innen 20.november. Betaling vil skje i ettertid (avhengig av at minst 10 stk bestiller for å oppnå prisen her).

Vinter Kick-off på Sport1 9.nov - 13.nov (skikvelden 11.nov er avlyst)

Postet av Hamar Skiklubb den 3. Nov 2020

Ny melding fra Marius på Sport1:

Vi er inne i tøffe tider og vi må som alle andre følge de råd og
retningslinjer som blir gitt.
Vi må derfor bidra i den nasjonale dugnaden og avlyse skikvelden
førstkommende onsdag av smittevernhensyn. La oss håpe på bedre tider og
at vi kan gjennomføre noe form for aktivitet på et senere tidspunkt.

Vinter Kick-offen vil ellers gå som planlagt i uke 46 med de samme
tilbudene som sendt ut tidligere. Vi vil ha normale åpningstider denne
uka; mandag-fredag 10-19 og lørdag 10-16.

For de som ønsker det kan vi tilby hjemkjøring av varer innenfor en
radius på 10km fra butikken, betaling skjer da via VIPPS. Vi er også
tilgjengelige på mail, tlf og SoMe plattformer for spørsmål og
bestillinger.

mvh

Marius
Sport 1 Superstore Hamar

Bestilling av Hamar Skiklubb hettegenser

Postet av Hamar Skiklubb den 27. Okt 2020

Dette er en grå hettegenser med Hamar Skiklubb logo på brystet.

Denne koster i år kr. 375,-, men om vi får en stor bestilling vil prisen bli lavere på grunn av lavere kostnader ved trykk.

Hettegenseren finnes i størrelsene XS – 3XL for voksne og 2-4år (90/110), 5-7år (110/120), 8-10år (130/140) og 11-13år (150/160) for barn. Normale i størrelsen.

For bestilling, sendt en mail med Navn, mobilnummer og størrelse til solveigbroto@hotmail.com

Bestillingsfrist 10.november.

Julegavetips fra Hamar Skiklubb

Miljøsamling Skeikampen 4.-6. desember 2020- Avlyst

Postet av Hamar Skiklubb den 27. Okt 2020

I lys av koronasituasjonen har Hamar skiklubb Yngres bestemt at den årlige skisamlingen på Skeikampen avlyses. I stedet arrangeres dagsamlinger i nærområdet for de ulike gruppene.
Informasjon om samling for den enkelte gruppe legges ut på fjesboksiden til en enkelte gruppe.

Det er viktig for Yngres å støtte de nasjonale tiltakene for å hindre smittespredning, jobbe for inkludering og legge til rette for at barna våre skal ha gode aktivitetstilbud også denne sesongen.