Kan du stille på dugnad for Stenfjellrunden lør. 2.feb.? -Nå med betaling...

Postet av Hamar Skiklubb den 23. Jan 2019

Stenfjellrunden går av stabelen lør. 2.februar. Hamar Skiklubb er iht samarbeidsavtale med Vang SF om bruk av Gåsbu langrennssenter forpliktet til å stille med 10 personer på dugnad under rennet. Det er i hovedsak snakk om å gi drikke på matstasjoner, en enkel og hyggelig jobb!

Brukere av langrennssenteret er i hovedsak junior og yngres, og vi henvender oss derfor spesielt til ungdommer og foreldre i disse gruppene.

Klubben betaler dugnadsdeltagerne kr 500 for økta. 

Kan du stille på denne dugnaden? Ta kontakt med Ingrid Robøle på 99 73 99 77 eller epost@hamar-skiklubb.no


0 Kommentar

Innkalling til årsmøte i Hamar skiklubb

Postet av Hamar Skiklubb den 17. Jan 2019Styret i Hamar skiklubb innkaller til årsmøte 25. mars 2019.

Innkalling til årsmøte Hamar skiklubb.pdf


Alle dokumenter i forbindelse med årsmøtet vil bli langt ut under menypunkt "Årsmøter" og 2019.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig senest én uke før årsmøtet.0 Kommentar

Bruk av bilder på hjemmesiden og på vår FBside/-grupper

Postet av Hamar Skiklubb den 16. Jan 2019


Isak Brenden, HSK, med tillatelse fra EF Sportsfoto

Fotografer, media og billedbyråer har rettigheter til egenproduserte bilder. Det betyr at rett til bruk av bilder enten må kjøpes eller forespørres om. Hamar Skiklubb er nå bøtelagt for å ikke ha overholdt opphavsretten. Dette skjedde ved et innlegg på hjemmesiden for 2,5 år siden ifb KGP, der vi uten videre hadde kopiert og limt et bilde som NTB Scanpix hadde rettigheter til. 

Vi må derfor be om at det på ovennevnte sider kun publiseres bilder som enten er egenproduserte eller som man av rettighetshaver har fått lov til å benytte, typisk mot at navnet til fotografen står under bildet.

Siden moderne søkemotorer både finner det meste samt at de også kan gå langt tilbake i tid, vil det være en risiko for ytterlige bøter på det vi har lagt ut. Vi ber derfor om at alle som har lagt ut artikler på nevnte sider, går i gjennom sine artikler og fjerner aktuelle bilder. 

Vi har forstått at deling av artikler og bilder er lov, da det er originalartikkelen som bærer ansvaret for å overholde opphavsretten.  


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline