Langrennsportens Venner - lue

Postet av Hamar Skiklubb den 25. Okt 2019

Ta kontakt med Jo Helgestad, epost@hamar-skiklubb.no for bestilling. 


0 Kommentar

TEMAKVELD med LANDSLAGSTRENEREN i langrenn

Postet av Hamar Skiklubb den 23. Okt 2019

Hedmark Skikrets inviterer til interessant fagkveld på idrettens hus, Ottestad mandag 28. oktober kl 18.30. Velkommen! Fri entre!


0 Kommentar

Nytt klubbtøy? Nettbutikken oppe fram tom. 3.nov. Ny konkurransedress.

Postet av Hamar Skiklubb den 23. Okt 2019

Hamar Skiklubbs teamshop er klar for høstens hovedbestilling. Vi håper mange kommer til å benytte seg av tilbudet. Nyhet verdt å nevne utover ny skidress er Ace treningsdress. Vår helt nye premium langrennsjakke/-bukse som er designet for treningsøkter med høy intensitet.

Nettbutikken stenger 3.11.2019 med forventet levering i uke 51.

Slik bestiller du:

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/hamar-skiklubb/
Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra Trimtex. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
Tast inn Hamarsk i «teamkode for innmelding» og logg inn. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne dette feltet.
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Nettbutikken vil åpne ytterligere en periode i høst, med stenging anslagsvis 8.des. Som nå må man regne med 5-6 ukers produksjons-/frakt-tid.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00. -Eller Jo Helgestad, 905 81 215. 


0 Kommentar

Dugnad i lysløypa Furuberget lørdag 2.nov. kl. 10-13

Postet av Hamar Skiklubb den 22. Okt 2019

Løypeutvalget ønsker velkommen til dugnad i Furuberget. Vi håper på like god responspå årets dugnad, som vi har hatt i de foregående år. Vi møter opp på Gubbestua kl.10.00 , og fordeler arbeidslag/område der. Dugnaden varer frem til kl. 13.00, og vi avslutter med kaffe og no å bite i på Gubbestua. De som har ryddesag eller motorsag kan ta med dette, men ellers har vi stort behov for hjelp til å rydde etter at sagførerne har gjort sitt. Ta med støvler/arbeidshansker.


Ved spørsmål ang dugnad, ta kontakt med Kolbjørn Henjum mob. 997 46355. Velkommen! Sosialt og god trening :)


0 Kommentar

Nytt låsesystem på Gubbestua - kodelås

Postet av Hamar Skiklubb den 14. Okt 2019

Gubbestua brukes blant annet til utleie. Særlig i forbindelse med dette er det behov for et enkelt og sikkert system for tilgang og låsing. Vi har derfor innstallert kodelås i hovedinngangen. Denne kan brukes ved inntasting og fjernstyring. Låsesystemet er også tilkoblet alarmsystem. Styret og utvalgslederne er informert om systemet og koder. Kontakt derfor din kontaktperson for å motta kode. Ved utfordringer ellers kontakt Jo Helgestad, 905 81 215. 


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline