Hamar Skiklubb klare for NM del 2 og NC juniorfinale på Lygna

Postet av Hamar Skiklubb den 27. Mar 2019

NM del 2 senior samt finale i juniorenes Norgescup står på programmet på Lygna fra torsdag 28. tom søn. 31. mars. 

Torsdag starter vi med sprintstafett klassisk med to rene juniorlag i seniorklassen. Kristoffer Kvarstad og Jørgen Stigen går på 1.laget, mens Lars-Haakon Kvernvolden og Mads Greni Arnesen går på 2.laget. Damelaget, opprinnelig besatt med juniorer de også, måtte trekke laget grunnet sykdom. Sykdom er også grunnen til at ingen seniorer stiller i herrer. 

Fredag er det hhv 5 og 10 km fristil, to klasser - damer og herrer. Juniorene får stille i et da solid startfelt. Hamar antas å stille med rundt 18 utøvere tilsammen. 

Lørdag er det hhv 30 og 50 km klassisk. Madeleine Nilsen Austad og Trine Lise Strøm i dameklassen, samt Anders Nyaas og Per Ivar Reinemo blant herrene, er påmeldt fra Hamar. 

Søndag går Emma Mallaug og Susann F Lyngnes hhv 10 og 15 km K i juniorenes NC-finale, mens Reidar Aurmo (M18 15 km), Simen K Bjørgan og Kristoffer Kvarstad stiller på 30 km K i M ejr.

Følg med våre utøvere på NRK! Heia Hamar!


0 Kommentar

Hurra for løypekjørerne våre!

Postet av Hamar Skiklubb den 22. Mar 2019

(Hamar Arbeiderblad, 22.3.19)


0 Kommentar

Årsmøte Hamar skiklubb 25. mars kl. 1900

Postet av Hamar Skiklubb den 16. Mar 2019


Saksliste og årsmøte dokumenter ligger under menypunkt klubben - årsmøter. Velkommen til årsmøte mandag 25. mars kl. 1900 på Gubbesuta.


0 Kommentar

Bli funksjonær til NM i friidrett 2.-4. august!

Postet av Hamar Skiklubb den 12. Mar 2019

Alle som liker friidrett må sette av 9. april kl 1900. Da er det kick off på Tippinga for frivillige til NM i Friidrett på Hamar 2.-4. august . I tillegg til å være med å skape folkefesten vi skal lage på Børstad, vil du som frivillig bli utstyrt med gratis flott funksjonærtøy fra Puma. Bli med! 

https://www.nmfriidretthamar2019.no/


0 Kommentar

Hamar Skiklubb fornyer handleavtale med Sport1 Superstore Hamar

Postet av Hamar Skiklubb den 5. Mar 2019

Sport1 Superstore Hamar har gjennom flere år vært en god samarbeidspartner for Hamar Skiklubb. Nå er samarbeidet forlenget med ytterligere tre år, og betingelser for medlem og klubb er generelt forbedret. Se hele avtalen her: Sport1 Superstore Hamar 2019-21.pdf. Avtalen inkluderer en omsetningsbonus for klubben. Det er derfor viktig vi er lojale mot Sport1 på Olrud da det kun er her bonusen opparbeides. Det er også viktig at alle medlemmer registrerer seg via denne lenken slik at  du som medlem får din rabatt og klubben får bonusgrunnlag. Får du problemer med registreringen, kontakt betjeningen eller scan denne QR-koden med din mobil. 


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline