Hamar Skiklubb bidrar på festival for utviklingshemmede på Domkirkeodden 2.juni. Blir du med?

Postet av Hamar Skiklubb den 21. Mai 2019

Hamar Skiklubb og ildsjelen Jan Magne Brenden bidrar på Norsk forbund for utviklingshemmedes festival på Domkirkeodden søn. 2. juni. kl. 10.30-17.30. Vi skal delta i leken med bla å gå på flermannsski, kaste erteposer og stavgå. Er det noen som har lyst til å bidra? Ta i såfall kontakt med Jan Magne, 90190478, eller bare møt opp! Vi holder til ved et stort, hvitt hus mellom "Tertitten-stasjonen" og Løtenbygningen. Mer info herSommertreningstøy Hamar Skiklubb - nettbutikk oppe til 26.mai

Postet av Hamar Skiklubb den 15. Mai 2019

Da er nettbutikken oppe. Salget foregår frem tom 26.05.2019.  Forventet levering i uke 27

Fremgangsmåte ved bestilling:

Klikk deg inn på linken for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/hamar-skiklubb/

Før du kan starte å bestille må du registrere deg. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Tast inn Hamarsk i «teamkode for innmelding» og logg inn. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne dette feltet. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.
Levert av IdrettenOnline