Stian Berg vant Klaraelvsloppet på rulleski

Postet av Hamar Skiklubb den 22. Sep 2019

90 km med verdens beste langløpere. Stian Berg, Team Kaffebryggeriet og Hamar SK vinner! Gratulerer!


0 Kommentar

Nytt klubbtøy? Nettbutikken oppe fram tom. 22.sept. Ny konkurransedress.

Postet av Hamar Skiklubb den 13. Sep 2019

Hamar Skiklubbs teamshop er nå klar, og vi håper mange kommer til å benytte seg av tilbudet.

Nettbutikken stenger 22.09.2019 med forventet levering i uke 44.

Slik bestiller du:

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/hamar-skiklubb/
Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra Trimtex. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
Tast inn Hamarsk i «teamkode for innmelding» og logg inn. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne dette feltet.
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Nettbutikken vil åpne ytterligere to perioder i høst, med stegning anslagsvis 3.november og 8.des. Som nå må man regne med 5-6 ukers produksjons-/frakt-tid. 

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00. -Eller Jo Helgestad, 905 81 215. 


0 Kommentar

Publiser bilder og innlegg, men vær forsiktig med bilderettigheter

Postet av Hamar Skiklubb den 12. Sep 2019

I den digitale verden vi lever i, er det enkelt å laste ned et bilde fra internett gjennom et enkelt google-søk. Mange er nok ikke klar over at det er ulovlig å bruke disse bildene uten samtykke fra fotograf. 

Hamar Skiklubb en ett av idrettslagene som har gått i denne fella. Ved siste tilfelle kontaktet vi idrettforbundet om råd og vink. Nå har idrettsforbundet kommet med tips om bildebruk. Les og lær! (Hamar Skiklubb er anonymisert omtalt i artikkelen). 

Men fremfor alt, skriv og legg ut (godkjente) bilder på hjemmeside og sosiale medier! Foto: Jo Helgestad


0 Kommentar

Stormølla Hamar - stor tredemølle for rulleski, sykkel, skøyter, løp...på Espern. Driftes av Hamar SK og OIL.

Postet av Hamar Skiklubb den 11. Sep 2019

Hamar SK og Ottestad IL, ski, drifter et topp hjelpemiddel for teknikk, testing og trening på Espern. Kom og besøk oss - eller besøk oss på www.stormollahamar.no / www.stormøllahamar.no


0 Kommentar

Lederkurs for Ungdom 2019 1.-3.nov. Lillehammer

Postet av Hamar Skiklubb den 9. Sep 2019

Nå nærmer det seg Idrettshelga Innlandet og i den forbindelse ønsker vi å invitere til årets utgave av Lederkurs for Ungdom. Lederkurset består av to deler på totalt 25 timer og er for ungdom mellom 15-19 år som har lyst til å bidra i eget idrettslag, treffe andre ungdom på tvers av idrettene, lære mer, ha det gøy og sosialt, samt bygge nettverk! 

 Lederkurset går på Birkebeineren Hotell, Lillehammer helgen den 1. – 3. November. Informasjon finner dere på hjemmesidene til Hedmark og Oppland idrettskretser.

Idrettskretsen ønsker å rekruttere ungdommer som er engasjert og motivert til å ta på seg verv i idrettslaget og vi ønsker at klubben de tilhører tar en aktiv rolle i rekruttering og oppføling underveis i kursets gang. Oppfølgingskurset tar sted lørdag den 3. Januar på Hamar som en del av Idrettsgallaen 2020.

Interessant? Ta kontakt med Ingrid Robøle eller Jo Helgestad. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline