Birken 2017 - Bussen er full

Postet av Hans Tore Riibe den 13. Mar 2017

Hamar Skiklubb bussen går fra Hamar Katedralskole til Rena kl 0530 lørdag 18. mars. Bussen koster kr 100 for medlemmer av Hamar Skiklubb og kr 200 for andre. Bussen har 58 plasser og er full.

Betaling helst på forhånd (når du melder deg på og innen tirsdag 14. mars) med Vipps eller mCASH til 482 67 929 (Hans Tore Riibe), eller kontant på bussen (nøyaktig beløp i sedler). Angi betalingsmåte når du melder deg på (i påmeldingsskjemaet).

NB! Bussen går direkte til start og ikke via Rena sentrum. Bussen blir stående på startområdet frem til kl 0930, så du kan sitte i bussen helt frem til start.

NB! Se også Birken 2017 - Bestille henting av ditt startnummer på Rena

Påmeldingsskjema | Disse har bestilt og fått plass

Frist for påmelding: Tirsdag 14. mars 23:59:59.

Avreisetidspunkt: 05:30

Avreisested: Hamar Katedralskole.

Pris: Kr 100 for medlemmer. Kr 200 for andre.

Bestilling av plass kun via Påmeldingsskjema.

Følg med på klubbens hjemmeside frem til renndagen for eventuelle endringer.

For spørsmål om Hamar Skiklubb bussen, send en mail til hans-tore.riibe@norsk-tipping.no eller send en SMS til 482 67 929 (Hans Tore Riibe).

For spørsmål og informasjon rundt arrangementet henvises det til arrangørens nettsider: www.birkebeiner.no

Hans Tore Riibe,
Leder Turløperutvalget,