Torleiv Yli Myre

Gjennomgang av Ungdomsbirken onsdag 8. mars 2017

Postet av Torleiv Yli Myre den 1. Mar 2017

Oppdatert mandag 6. mars med værvarsel m.m.:

Avreise fra Katta onsdag 8. mars kl. 16.00 til Sjusjøen.

Retur fra Birkebeineren Skistadion, og vi satser på å være tilbake på Katta ca. kl. 20:00.

Bussturen koster 100 kr pr pers (t/r), og vi anbefaler at betaling skjer på forhånd til HSK via mCASH (bussturen ligger inne som egen varegruppe - søk opp "Hamar skiklubb" under utsalgssteder i ventremenyen).

Det er nå 58 stk påmeldt bussen, og vi har derfor avsluttet påmeldingen. Det er omlag like mange løpere fra Ottestad, Vang og Hamar. Oversikt over påmeldte finner du her.

Erfaringsmessig blir det fort stor spredning blant løperne ved en slik gjennomgang, bla. fordi det er vanskelig å holde samlet i utforkjøringene pga. nivåforskjeller. Vi går derfor ut fra at foreldre/foresatte som ikke er med selv, gjør avtale med trenere/foresatte i respektive klubber som blir med på turen. Så kan vi trenere/foresatte ev. dele inn i grupper på tvers av klubbene på bussen oppover.

Det er meldt nokså kaldt vær på Sjusjøen på onsdag. Dette, i kombinasjon med mye utforkjøringer ned til Lillehammer, gjør at vi anbefaler at alle sørger for å kle seg tilstrekkelig etter værforholdene. Det kan være greit å ta med seg en sekk med litt ekstra tøy, varme votter ol. på skituren. Det er en fin mulighet til å prøve sekken som må benyttes under Ungdomsbirken.

NB! Ta med klesskift + kveldsmat på bussen hjem.

Løypekart

Løypeprofil