Birken 2018 - Bestille plass på buss

Postet av Hans Tore Riibe den 23. Feb 2018

Det er nå (kl 10:38 14.03.2018) kun 9 plasser igjen på bussen - så bestill plass nå om du vil sitte på. Her bestiller du plass på HSK-bussen som går fra Hamar Katedralskole til Rena presis kl 05:30 lørdag 17. mars 2018. Bussen koster kr 100 for medlemmer av Hamar Skiklubb og kr 200 for alle andre og må betales på forhånd med Vipps (Vipps en venn) til 482 67 929 (Hans Tore Riibe). Du er garantert plass først når du har betalt så betal med en gang du bestiller plass. Ingen kontantbetaling på bussen. Vi har 58 plasser på bussen (1 buss) så her gjelder "først til mølla" for alle.

NB! Bussen går direkte til start og ikke via Rena sentrum. Har du ikke hentet ditt startnummer på forhånd ber vi om at du tar en arrangørbuss som kjører til Rena sentrum. Bussen blir stående på startområdet frem til kl 0930, så du kan sitte i bussen helt frem til start.

NB! Se også Birken 2018 - Bestille henting av ditt startnummer på Rena

Bestillingsskjema | Disse har bestilt plass på HSK-bussen til Rena

Frist for påmelding: Tirsdag 13. mars 23:59:59.

Avreisetidspunkt: 05:30

Avreisested: Hamar Katedralskole.

Pris: Kr 100 for medlemmer av Hamar Skiklubb. Kr 200 for alle andre.

Bestilling av plass kun via Bestillingsskjema.

Følg med på klubbens hjemmeside frem til renndagen for eventuelle endringer.

For spørsmål om Hamar Skiklubb bussen, send en mail til hans-tore.riibe@norsk-tipping.no eller send en SMS til 482 67 929 (Hans Tore Riibe).

For spørsmål og informasjon rundt arrangementet henvises det til arrangørens nettsider: www.birkebeiner.no

Hans Tore Riibe,
Leder Turløperutvalget,