Birken 2018 - Bestille henting av ditt startnummer på Rena

Postet av Hans Tore Riibe den 23. Feb 2018

Listen med startnummer er nå oversendt Rena for pakking og avhenting på fredag formiddag. Turløperutvalget i Hamar Skiklubb henter ditt startnummer på Rena. Du henter ditt startnummer på Sport 1 Superstore Hamar på Olrud fredag 16. mars kl 16:00-17:00. Eventuelle etternølere må snarest sende sitt startkort på mail til hans-tore.riibe@norsk-tipping.no, så blir de håndtert manuelt utenom. Bestillingsskjemaet er nå lukket.

Bestillingsskjema | Disse har bestilt henting av sitt startnummer på Rena

Bestilling av henting av startnummer kun via Bestillingsskjema.

Siste frist for å bestille henting av ditt startnummer er søndag 11. mars klokka 23:59:59.

Det forutsettes at du har valgt Rena som hentested (kan sjekkes på Min Side), at riktig startnummer er oppgitt og at helårslisens eller engangslisens er betalt. Frist for å endre hentested startnummer er i følge arrangøren 3. mars, se Frister.

Har du helårslisens så husk å registrere helårslisens/idrettsnummer ski på Min Side.

De som ikke har helårslisens må betale engangslisens via Min Side. Det må altså stå at du har betalt helårslisens eller engangslisen på ditt startkort. Uten dette får vi ikke hentet ditt startnummer.

Les mer om skilisens her.

Følg med på klubbens hjemmeside frem til renndagen for eventuelle endringer.

For spørsmål om bestilling av henting av startnummer, send en mail til hans-tore.riibe@norsk-tipping.no eller send en SMS til 482 67 929 (Hans Tore Riibe).

For eventuelle spørsmål og informasjon rundt arrangementet henvises det til arrangørens nettsider: www.birkebeiner.no.

Hans Tore Riibe,
Leder Turløperutvalget,