Ny skilue! Til salgs på Gubbestua tirsdager!

Postet av Hamar Skiklubb den 15. Okt 2014

Hamar skiklubb har valgt å lage en ny lue, basert på våre klubbfarger. Lua er tenkt til bruk på skolen, fritid og trening og er et supplement til dagens konkurranselue (den røde).

Tanken med lua er at det skal være en identitet-skaper for våre barn, foreldre, trenere og andre, som ønsker å identifisere seg med Hamar Skiklubb.

Lua er også preget med "Flest mulig - lengst mulig". Hamar Skiklubb skal være for oss alle som er glade i skisporten.

Lua koster kun 50,- og vi selger den på klubbtreningene på tirsdag på Gubbestua. Av praktiske årsaker foretrekker vi kontantoppgjør for luene. Foreløpig har vi kjøpt inn 200 luer i str 56 og 58, håper denne kan bidra til stolthet av å være med i Hamar Skiklubb!