Birken 2015 - Bestille plass på buss

Postet av Hans Tore Riibe den 10. Mar 2015

OBS! Avreisested for bussene til Rena på morgenen er endret til Katta (Hamar Katedralskole) kl 05:30.

I skjemaet under kan du bestille plass på HSK-bussen fra Hamar til Rena og / eller fra Lillehammer til Hamar. NB! Her gjelder "først til mølla" for alle. Total kapasitet på de to bussene opp til Rena er 118 personer, og 57 personer på returbussen fra Lillehammer.

Påmeldingsskjema: http://goo.gl/forms/Vyck2kVHeq

Disse har bestilt plass på HSK-bussene: https://drive.google.com/open?id=1wC0fG82ClfpTZ9gr...

NB! Bestilling av plass på bussen kun via dette påmeldingsskjema. Det blir ikke arrangert noe Birkebeinermøte i år.

Siste frist for påmelding til buss er tirsdag 17. mars 23:59:59.

Merk at du frem til da kan gå inn og endre din påmelding i skjemaet over. Du fyller da ut hele skjemaet på nytt, og siste påmelding betraktes som gyldig.

Informasjon om bussene

Bussene fra Hamar til Rena koster kr 100 for medlemmer av Hamar Skiklubb (som har betalt sitt medlemskap via Min idrett) og kr 200 for alle andre.

Returbussen fra Lillehammer til Hamar koster kr 100 for medlemmer av Hamar Skiklubb (som har betalt sitt medlemskap via Min idrett) og kr 200 for alle andre.

Pengene blir samlet inn på bussen, og vi anmoder om at alle har med eksakt beløp.

Det er først til mølla for alle. Total kapasitet på de to bussene opp til Rena er 118 personer, og 57 personer på returbussen fra Lillehammer.

Avreisetidspunkter og -steder for bussene er:

• Bussene til Rena på morgenen: Katta (Hamar Katedralskole) kl 05:30.
  • Bussen tilbake fra Lillehammer: Lurhaugen (sentrum) kl 16:30.

Viktig: Følg med på klubbens hjemmeside frem til renndagen for oppdateringer og eventuelle endringer!

For eventuelle spørsmål og informasjon for øvrig rundt arrangementet henvises det til arrangørens nettsider (www.birkebeiner.no).