Tynn deltagelse, men gode prestasjoner av HSK´ere på siste Sjusjøcup med innlagt KM

Postet av Gudbrand Lien den 11. Apr 2015

(Takk til Trond Ellingsen for reportasjen).

Årets siste Sjusjøcup (nr.8) ble arrangert med fellesstart i fristil på Natrudstilen i dag (lørdag 11 april). Det var uvanlig tynn deltagelse fra HSK, sikkert av mange ulike årsaker. De som stilte opp gjorde imidlertid en flott innsats, og ettersom det var innlagt KM for junior og senior var det mye prestisje som sto på spill. Etter dagen sto vi igjen med 1 Kretsmester og ytterligere flere pallplasseringer!

Rennet gikk under veldig bra forhold, men dessverre hang tåka som en graut over Natrudstilen mesteparten av dagen. Så man måtte tidvis tett innpå løperne for å se dem!

I eldre junior (M19/20) ble det gull til Kristian Græsli med grei margin. Øvrige medaljevinnere var Silje Wilson (sølv i K19/20) og Mathilde Bangstad Bergersen (bronse i K17). I klassen til Silje deltok de råsterke Weng-tvillingene, men disse gikk jo utenfor konkurranse i KM for Hedmark.Det var mange andre gode HSK-prestasjoner også. Åsta Sørensen Kielland var rett bak pallen i K17.

Sigurd Skurdal slo Simen Syversen i et tett oppgjør om seieren i G15, mens Mari Robøle Lien vant tilsvarende i J15 i ren utklassingsstil. Emma Bangstad Bergersen (6.plass J12), Andreas Bjørgen (7.plass G15) og Magnus Stensby (10.plass G13) markerte seg også høyt oppe på resultatlistene.

Bildet viser Sigurd og Simen på seierspallen etter dagens renn.