Ingrid Robøle

HAMAR SKIKLUBB HIMMELTOPPEN OPP! Testløp for HELE skiklubben og alle andre som vil være med 1.juni.....

Postet av Ingrid Robøle den 26. Mai 2015

Velkommen til Hamar Skiklubbs Testløp:

HSK Himmeltoppen opp!
2,6 km og ca. 160 høydemeter

Dette er løpet for alle som vil teste seg selv og måle sin egen fremgang. Vi oppfordrer alle i Hamar Skiklubb til å stille på vårens testløp mandag 1.juni kl. 18.00. Ny test vil bli gjennomført til høsten. Her kan alle komme både store og små.

Litt praktisk info:

TID: Mandag 1.juni kl. 17.45 – 18.00: Registrering på Hedmarkstoppen (man får tildelt startnummer)

Kl. 18.00: Felles oppvarming hvor vi jogger testløypa motsatt vei (løypa vil også være lett merket)

Kl. 18.30-18.45: Start for de som ikke ønsker å være med i fellesstart. Her må man bruke egen stoppeklokke for å registrere tida – artig å ha for å sammenligne med sin egen tid når man gjentar testen

Kl. 18.45: Fellesstart ved Snekkerstufeltet (på asfalten der stien begynner)

Kl 19.00 og utover: Målgang ved å slå i veggen på øvre vanntank, og kanskje en kakebit på toppen:)

Tipper at førstemann bruker godt under 12 minutter. Hvem setter den første kvinnelige og mannlige rekorden?

Se på linken her for løypekart: Himmeltoppen_OPP.Himmeltoppen Opp.jpg (løypa merket svakt lilla)

TIPS: Gjennomfør økta på egenhånd hvis du ikke kan denne mandagen, noter tida, og bli med på ny test til høsten.

VEL MØTT- HÅPER Å SE MANGE SPENSTIGE HSK-løpere PÅ START!!