Styrketrening på Katta hver mandag kl 18:30

Postet av Hans Tore Riibe den 28. Aug 2015

Skiklubben har gått til innkjøp av 2 par Redcord slynger, så fra i kveld får du supereffektiv trening av både støttemuskulatur og bevegelsesmuskulatur.

De som skal delta på styrketreninga kan betale treningsavgiften (kr 350,-) til kontonummer 1800 14 57515. Merk innbetalingen "Styrketrening 2015/2016" + ditt navn.

Vi starter opp igjen med styrketreninger på Hamar Katedralskole hver mandag kl 18:30-20:00. Det koster i år som i fjor 350,- for alle medlemmer å delta uansett hvor mange ganger man deltar. Giroer deles ut på treningene. Deltakelse forutsetter betalt aktivt medlemskap i Hamar Skiklubb. De som skal lede styrketrening er i år som i fjor Per Erik Fosheim, Edvin Elisenberg og Andreas Huber. Vel møtt!

Legg merke til følgende:

• I gymnastikkhallen er det kun tillat med bruk av innesko.
  • Vi skal benytte parkeringsplassen ved Ringgata. Parkering under gangbrua ved Kattahallen, eller på plassen oppe ved hovedinngangen er ikke tillatt.