Anine og Per Ivar imponerte på dagens Norges cup junior i Steinkjer

Postet av Gudbrand Lien den 10. Jan 2016

Sesongens 3. Norges cup for junior, distanserenn i fristil, ble avviklet i Steinkjer i dag. Som på fredag forsetter Anine Lome (bildet over) å imponere, ved å bli nr. 13 i J17 i dag. Et sterkt løp, og kun 15 sekunder opp til topp-seks på 5 km. Det indikerer at det er tøff konkurranse.

En annen som i dag gikk fort i dag var Per Ivar Reinemo (bildet under, fra fredagens renn). Per Ivar fikk en flott 27. plass i en tøff M18 års klasse (150 startende), kun 1 minutt og 24 sekunder opp til 2.plassen på 10 km. I følge Per Ivar var dagens renn tilnærmet fullklaff ut fra den form han er i nå.

Førsteårsjunior Marit Sveen (bildet under) hadde en flott debut i Norges cup junior sammenheng i Steinkjer denne helgen. Hun ble så høyt som nr. 49 på fredag (klassisk), nr. 72 på lørdag (sprint fristil) og nr. 64 i dag søndag (distanse fristil) i J17. Kanskje spesielt fredagens løp er Marit mest fornøyd med, men alle 3 løpene er gode prestasjoner for treningsivrige Marit.

Fredrik Helgestad har levert jevnt gode resultater hele helgen i menn eldre junior. Ble nr. 37 på fredag (klassisk), nr. 37 på lørdag (sprint fristil) og litt lenger ut med en 65. plass i dagens klassisk renn.

Silje Wilson gikk godt i dag i kvinner eldre junior og fikk en god 43. plass.

Fullstendig resultatliste fra søndagens fristil distansrenn finner du her.