Trysil Skimaraton 2016: 3 klasseseiere til Hamar Skiklubb

Postet av Hans Tore Riibe den 21. Feb 2016

Fire glade skiløpere fra Hamar Skiklubb. Fra venstre Torleiv Yli Myre, Hans Tore Riibe, Vidar Igeltjørn og Morten E. Lund.

Hamar Skiklubb forsynte seg grovt av premiebordet i Trysil Skimaraton 2016. Til sammen ble det 3 klasseseiere til Hamar Skiklubb ved Heine Arntzen Toftegaard (M36-40), Vidar Igeltjørn (M41-45) og Morten E. Lund (M51-55).

På bildet ser vi fire glade skiløpere fra Hamar Skiklubb. Fra venstre Torleiv Yli Myre, Hans Tore Riibe, Vidar Igeltjørn og Morten E. Lund. Disse 4 blir og å finne på startstreken i Vasaloppet om 2 uker, nærmere bestemt søndag 6. mars kl 0800. Heine hadde dratt da bildet ble tatt.

Hamar Skiklubb stilte i år med hele 10 deltakere på startstreken hvorav 9 kom seg til mål. Raskest av alle fra Hamar Skiklubb var ikke uventet Vidar Igeltjørn som med tiden 02:23:20 var 11. raskeste løper av samtlige 485 løpere som passerte målstreken. Sterkt! I likhet med Morten og Torleiv valgte Vidar å stake på blanke ski.

Alle resultater

Trysil Skimaratons nettsider

Trysil Skimaraton på Facebook

Nyhetsartikkel på kondis.no

Nyhetsartikkel på Langrenn.com

Artikkelforfatteren måtte for 3. året på rad bite i det sure eplet og nøye seg med en 2.plass i klasse M46-50 etter den samme svensken for 3. gang.

Trøsten er da disse bevingede ord fra 17-KILOMETER’N – KJELL AUKRUST:

– Idrettsmenn! Når vi i dag står foran premiebordet vil det sjølsagt by på båe glæe og sorg. Je vil minne døkk om Kristian Mikkelsens ord: Det gjeld itte å vinne, men å delta!