Torleiv Yli Myre

Teknikktrening med Kristian på Katta

Postet av Torleiv Yli Myre den 3. Jun 2016

7 løpere fra 2003 og 2004 møtte opp til ei inspirerende rulleskiøkt med Kristian Græsli i strålende vær på Katta fredag ettermiddag.

Kristian dro oss gjennom et program der vi først fikk gode tips om balanseøvelser uten ski, ulike bremseteknikker og til slutt teknikkøvelser uten staver. Nå har vi fått ett knippe øvelser vi kan trene på i sommer, og kanskje Kristian kommer innom til høsten og ser hvordan det går med rulleskiteninga.

Utøverne i 2003/2004-gruppa i HSK er en aktiv gjeng, og de fleste er opptatt med enten fotball, friidrett eller sykkel. Vi vil likevel prøve å få til enkelte rulleskitreninger i sommer. Mange skal også delta på skiklubbens sommerskiskole (www.hamarsommerski.no). Kristian har nå skaffet seg sin egen heiagjeng til Kirkebakken Grand Prix, som blir avsutningen på sommerskiskolen. Vi håper derfor at flere i skiklubben mellom 2001 og 2006 melder seg på!

Varme sommerkvelder som dette gir super motivasjon for en ny skisesong!