Sjusjøcup #2 og #3 på Magnor/Liermoen 21.1-22.1

Postet av Andre Kvarstad den 25. Jan 2017

I helga har vi hatt mange barn i aktivitet på ulike skirenn.

I Sør-Hedmark arrangerte Magnor og Granli klassisk enkeltstart lørdag og fristil enkeltstart søndag. Begge renn inngår i årets Sjusjøcup for 13 år og eldre. Begge arrangement ble lagt til kunstsnøanlegget på Liermoen sør for Kongsvinger. Arenaen innba til gode forhold selv om det var fare for løse forhold utover dagen søndag. Løypa holdt seg allikevel overraskende godt og det ble like forhold for alle løpere og mulighet for både godt feste og god glid uten alt for mye trøbbel for smørerne.

Mange gikk renn begge dager mens noen valgte ett renn denne helga. Vi hadde også løpere som gikk i Holmennkollen hvor Oslo skifestival ble arrangert og noen gikk i Nybygda hvor Furnesrennet ble arrangert.

Resultater fra de ulike arrangement finner dere under

Sjusjøcup #2 Magnor - klassisk enkeltstart

Sjusjøcup #3 Granli - fristil enkeltstart

Oslo Skifestival 2017 - begge dager

Furnesrennet 2017

På Magnor klarte Henrik Kvarstad å kapre andreplassen i sin klasse begge dager. Mari Ovidia Ranestad ble nr 3 i J12 på lørdag mens Jonathan Fjeldstad vant sin klasse G12 søndag. Jørgen Kvarstad gikk godt i fristil søndag og fikk en fin 3. plass i G13, Magnus M Stensby har vært stabil god gjennom vinteren og gikk inn til sterk 4. plass både lørdag og søndag i G15. Søndag gikk også Petter Tajet og han ble nr 3 i G16.

Gledelig er det at vi har ivrige løpere på skirenn i flere klasser. Vetle, Henrik og Jørgen i G13, Vegar og Håkon Mathias i G14 og Ane og Emma i J14 er ivrige på både trening og renn og er fine representanter for klubben. Bildet under viser premieutdelingen fra lørdagens renn i G13 og her er vi med 3 gutter i en stor klasse. Ivrige er også Kristian og Magnus i G15 og Petter i G16 som trener sammen med Ottestad og Vang i en bra treningsgruppe ledet av Stig Anders Stensby. Her vises det god framgang blant være løpere :-)

På Furnesrennet gikk Emma Linholt inn til en kjempefin 2. plass mens Theodor Kjendlie vant klassen G12! Gratulerer Theodor :-)

Henrik Fjermedal i fint driv med Nina som ivrig tilskuer :-)