Madshusstafetten 2017

Postet av Torleiv Yli Myre den 9. Feb 2017

Tirsdag 14. februar dro en buss full av skiløpere fra Hamar, til Gjøvik og Madshusstafetten. Dette er andre året på rad, så det begynner å bli en tradisjon.

Hamar skiklubb mønstret 21 lag og 42 løpere! 11 lag for aldersgruppa 8-10, 6 lag for 11-12år og 4 lag i gruppa 13-14år. Som vanlig stilte Hamar skiklubb med jevne lag.

Det var stor stemning både på bussen bortover og på skistadion under stafetten. Stor innsats av samtlige løpere! Det var stor stemning tilbake på bussen også, selv om det kanskje ble litt seint for de yngste :)

Resultater finner du her.

Info om Madshusstafetten:

Første start kl 18:00. Stafetten går i fristil.

Startlister finnes her.

Oversikt over lagoppstilling finnes her.

Invitasjon og Løypekart

Bussturen:

Avreise med buss kl 16.00 fra Katta. Møt opp der bussene kommer inn på Katta kl 15.45, slik at vi får dratt til oppsatt tid!

Hjemreise ca 20.15. Vi forventer å være tilbake på Katta kl 21:15. NB! Det kan bli justeringer i programmet, følg med på hjemmesida for ev. endringer.

Bussen tar med løpere og trenere, og foreldre til de minste. Øvrige foreldre som ønsker å være med, må derfor organisere privat skyss. Opprinnelig var det ca. 68 stk påmeldt på turen, og det er kun 58 plasser i bussen. Men vi har dessverre fått noen forfall, og noen har meldt fra at de kjører selv. Vi vi fyller opp bussen med øvrige foreldre så langt vi klarer :)

Det er en egenandel på 50,- for bussen pr person. Fint om dere kan betale dette via mCASH. På mCASH ligger Hamar skiklubb inne som eget utsalgssted, og bussturen ligger inne som forhåndsvalg. Det går fint å betale med mCASH på forhånd, og bestille kvittering på e-post :)

Praktisk informasjon:

Ta med matpakke, noe varmt å drikke og varmt klesskift til etter stafetten.

Det er kiosksalg og kafe inne på Vindhytta, samt at det også er salg av grillmat. Det kan derfor være greit å sende litt penger med løperne.