Mads og Lars-Haakon vant TdH sammenlagt

Postet av Gudbrand Lien den 28. Des 2017

I dag var det Tour de Hedmarken finaler, på Budor skistadion med Nordbygda/Løten ski som arrangør. Rennet var arrangert som jaktstart, i fristil. Sammenlagtresultatlisten bærer preg av at mange junior/senior løpere ikke har stilt i alle 4 løpene, og var dermed ikke med i kampen om sammenlagtplassering.

Uansett, i M17 vant Mads Fraurud (bildet over) sammenlagt, og i M19/20 vant Lars-Haakon Kvernvolden sammenlagt foran Per Ivar Reinemo. Gratulerer!

Nedenfor er en knippe bilder fra Gåsburennet og Budor fristil tatt av "vår" eminente lokale idrettsfotograf Stein Arne Negård. Takk så mye Stein Arne for tillatelsen til å bruke bildene. Bare for at det er nevnt, det er ikke bilder av alle Hamar Skiklubb/Ottestad IL junior/senior løperne som gikk Gåsburennet og/eller Budor Fristil, men begrenset til de Stein Arne hadde bilde av i denne omgang.

Gåsbu skistadion klar til Gåsburennet. Vi gleder oss også til å komme tilbake her på NM senior midt i januar!

Stian Berg (startnummer 22) på oppløpet på Gåsburennet, hvor han fikk en  sterk  5. plass i Menn senior, 2 sekunder bak pallen.

Fredrik Helgestad (nr 18) ble nr. 19 i Menn senior på Gåsburennet.

Andreas Bjørgen på vei ut fra start på Gåsburennet, hvor han ble nr. 22 i M18.

Simen Syversen i mål på Gåsburennet, hvor han  ble nr. 5 i M18.

Kristoffer Kvarstad i flott (Klæbo?) driv på Gåsburennet, hvor han vant klasse M18.

Lars-Haakon Kvernvolden på Gåsburennet, hvor han ble nr 20 i M19/20.

Per Ivar Reinemo i Gåsburennet. Gikk sitt beste løp for året og ble nr. 8 i M19/20

Magnus Fraurud i Gåsburennet. Ble nr. 35 i M19/20.

Lars-Haakon Kvenvolden ut i tet, og Per Ivar Reinemo jakter bak, på Budor Fristil, og TdH finale. Begge disse gutta er i flott fremgang, og ble hhv. nr 1. og 2. sammenlagt i TdH. På Budor fristil ble de hhv, nr 12 og 10.

Mads Fraurud (M17) på vei ut i TdH finalen på Budor. Vant altså sammenlagt, og ble nr. 7 i selve Budor Fristil. Er i fin fremgang.

Fra Tour de Hedmarken finalen i K19/20. Her går fellesstarten (som er 2 min bak førstemann ut i jaktstarten), hvor både Madeleine Nilsen Austad (nr 444) og Marit Skarderud Sveen (nr 443) var med. Sammenlagt i TdH ble Marit nr. 3 og Madeleine nr. 4. I Budor fristil var Marit nr. 6 og Madeleine nr. 7.

Komplette sammenlagtresultater og komplette resultater for de enkelte etapper i Tour de Hedmarken finner du her.