Kirkebakken Grand Prix 13.juni - Skiklubben trenger din hjelp

Postet av Hamar Skiklubb den 9. Mai 2018

Kirkebakken Grand Prix arrangeres i år onsdag 13.juni. Tradisjonen tro arbeides det intenst med å presentere et stjernespekket felt, supplert med lokale stjerner og morgendagens helter.

Arrangementene gjør seg ikke selv, og som vanlig er det behov for noe dugnadsinnsats for at dette fortsatt skal være et attraktivt bidrag i sommerbyen Hamar, en kjærkommen inntektskilde for skiklubben og en flott opplevelse for publikum.

Det er primært behov for dugnadshjelp onsdag 13.juni (fra ca 16:30), men også noe for rigging tirsdag kveld. Oppgavene varierer fra rigging og vakthold til servering og løperservice.

For å sette sammen dugnadslisten vil vi svært gjerne at du melder fra om du kan bidra så raskt som mulig. Send mail til pel@langoigjelten.com (Pål-Erik Langøigjelten) eller SMS til 97071312 (Pål-Erik Langøigjelten).

Dette er virkelig en av de mer morsomme dugnadsøktene - du bidrar til å skape opplevelser og liv i Hamar by, vise frem klubben på en strålende måte for lokalbefolkningen og ikke minst kan delta i en sommerlig sosial arena på et kompakt arrangement. Bli med da vel!

Takk for hjelpen!