Siste runde for sesongen : Bestilling av Hamar Skiklubb bekledning med frist 9. november

Postet av Hamar Skiklubb den 27. Okt 2018

Nå har flere treningsgrupper kommet i gang, og da er godt å vite at Team-shop igjen er åpen for bestilling av klubbtøy. Nettbutikken stenger 09.11.18 med forventet levering i uke 51, så vær raskt ute med dine bestillinger. NB: Når nettbutikken stenger, legges betillingene for Hamar skiklubb til produksjon, og det er derfor ikke mulig med etterbestillinger. Benytt sjangsen nå for bestilling til hele sesongen.

Her er litt informasjon om fremgangsmåte:

1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: http://trimtex.no/customer/HamarSkiklubb
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
  4. Tast inn Hamarsk i «teamkode for innmelding» og logg inn.
  5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer. Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på «Min Trimtex» for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.