Muligheter for å bestille klubbtøy - bestillingsfrist 15.november

Postet av Ingrid Robøle den 2. Nov 2020

Da åpner vi for ny runde med bestilling av klubbtøy. Fristen er 15.november, og levering er i uke 2.

Praktisk info fra Trimtex:

Her er litt informasjon om fremgangsmåte, som vi håper at dere videreformidler til deres medlemmer / ansatte:

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/Hamarsk

Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: Hamarsk

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.