Siste del av Tour de Hedmarken

Postet av Stig Anders Stensby den 28. Des 2014

Da er Tour de Hedmarken 2014 gjennomført, og for en fantastisk rammen på alle arrangementene. Det startet med HA-sprinten og Ottestadrennet i fantastisk vær siste helga før jul, og fortsatt 3. og 4. juledag.

3.juledag var det klart for Gåsbu-rennet. Det var knallblå himmel, og noe kaldt. Stadiontavla viste -11, og det gikk rykter om temeraturer ned mot -20 litt ute i løypa.Det bet skikkelig i nasan. Gåsburennet er klassisk og smøreforholdene var meget enkle - blå. Rennet var individuell start, og her måtte den enkelte gjøre jobben sjøl. Det var mange som gjorde en kjempe innsats, og tok seg helt ut. Av pallplasser, så tok Kristoffer Kvarstad en flott 2.pl i G15.

4.juledag var det duket for finale i TdH på Budor, hvor startordningen var en kombinasjon mellom jaktstart og fellestart for de x-antall minutt bak lederen. Også i dag bet kulda i nasan, og kinna ble røde. Denne startformen innbyr til mange tette dueller, og tøffe spurtoppgjør. Spesielt oppgjøret om totalseieren i G15 ble en skikkelig duell, hvor Kristoffer Kvarstad hadde den lengste tåa. Mari R. Lien jobbet skikkelig mot klokka, og vant J15 med ett sekund. Emma B. Bergersen tok en 5. pl i J12, Jørgen Kvarstad tok 4.pl i G11, Petter Tajet tok 5. pl i G15, og i G15 ble Kristoffer Kvarstad nr 2, og Simen Syversen nr 3. Gratulerer til alle som deltok.

Når det gjelder sammenlagt i TdH, så tok Kristoffer Kvarstad en sterk seier i G15, men det var også mange andre som gjorde flotte prestasjoen gjennom 4 renn.
Øvrige resultater finnes her.

Takk til de 4 arrangørklubbene for kjempe flotte skirenn.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.