Hans Tore Riibe

Hans Tore Riibe

Birken 2015 - Bestille henting av startnummer

Postet av Hans Tore Riibe den 10. Mar 2015I skjemaet under kan du bestille henting av ditt startnummer på Rena.

Bestillingsskjema: http://goo.gl/forms/ASrz1QEypE

Disse har bestilt henting av sitt startnummer: https://drive.google.com/open?id=1yhLWV9uV0bZ0jctthinB_kTewOmeKD-rX_O0yqPqSlw&authuser=0

NB! Bestilling av henting av startnummer kun via dette bestillingsskjema. Det blir ikke arrangert noe Birkebeinermøte i år.

Siste frist for å bestille henting av ditt startnummer er søndag 15. mars klokka 23:59:59.

Merk at du frem til da kan gå inn og endre din bestilling i skjemaet over. Du fyller da ut hele skjemaet på nytt, og siste påmelding betraktes som gyldig.

Informasjon om henting av startnummer

Henting av startnummer er gratis for medlemmer av Hamar Skiklubb (som har betalt sitt medlemskap via Min idrett) og koster kr 100,- for alle andre (betales kontant ved utlevering av startnummer).

For at klubben skal kunne hente ditt startnummer forutsettes det at du har valgt Rena som hentested (kan sjekkes på Min Side på birkebeiner.no) og at riktig startnummer er oppgitt..

Dette er ditt ansvar - vi foretar ingen kontroll. Det presiseres at det også er ditt ansvar å påse at årslisens eller engangslisens er betalt.

Startnumrene vil legges ut for avhenting av den enkelte på Sport 1 Superstore på Olrud fredag 20 mars kl 16:30-18:00.


Viktig: Følg med på klubbens hjemmeside frem til renndagen for oppdateringer og eventuelle endringer!

For eventuelle spørsmål og informasjon for øvrig rundt arrangementet henvises det til arrangørens nettsider (www.birkebeiner.no).Kommentarer

0 Kommentar

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline