Fredrik sterk på sprintrenn på Veldresaga på lørdag

Postet av Gudbrand Lien den 8. Jan 2017

På lørdag var det Sjusjcup #1 på Veldresaga. Mjøsski gjennomførte et prikkfritt sprintrenn arrangement.

For juniorene var dette rennet flott konkurranse med tanke på Norges Cup for juniorer på Nes (på Romerike) kommende helg. Neste lørdag står det nettopp klassisk sprint på programmet på Nes.

Fredrik Helgestad synes å være i rute til Norgescupen kommende helg og gjennomførte en sterk sprint og vant klasse Menn Junior Senior. Bildet over er av Fredrik fra Junior NM på Gåsbu foregående sesong. Det var ikke aldersbestemte klasser i junior/senior, men vi legger merke til at Kristoffer Kvarstad var best av 17 åringene, med en 7. plass av alle juniorer og seniorer.

Mange av de andre juniorene leverte også gode løp og kan glede seg til kommende helgs konkurranser på Nes.

På søndag (8.1) var det KM sprintstafett i regi av Mjøsski på Veldresaga. Da valgte imidlertid våre løpere å gå gjennom kommende helgs Norgescup løyper på Nes.

Kristian Græsli gikk Skandinavisk Cup renn i Lathi i helgen. Som alltid når det gjelder leverer Kristian solide løp. På sprinten på lørdag fikk Kristian en god 41. plass, mens han fikk en sterk 31. plass på søndagens 15 km. klassisk.