Klubbavtale mellom Sport 1 Superstore Hamar og Hamar Skiklubb

Det er inngått ny klubbavtale mellom Sport 1 Superstore Hamar og Hamar Skiklubb.

Avtalen gjelder fra 1. januar 2019 til 31. desember 2021.

Avtalen gjelder for butikken på Olrud. Det gis rabatter på CC Hamar og i Br.dal, men salget inngår ikke i omsetningsbonus til klubben. For at salget skal bli registrert må du som medlem registrere deg i Sport1 Kundesystem. Det gjør du her.

Du finner avtalen her: Sport1 Superstore Hamar 2019-21.pdf

Avtale med Fyksen servicesenter Hamar (det skjer et eierskifte på Fyksen nå, og vi kan ikke love at fordelene gjelder pt. Spør ved kontakt!)

Vi har inngått en samarbeidsavtale med Fyksen Servicesenter Hamar. Denne avtalen innebærer følgende fordeler for våre medlemmer og foresatte:

-15 % på arbeide

-10% på deler ( ikke org deler)

-25 % på dekk

-25 % på batteri.

Se vedlagt hjemmesiden for å avtale time: http://fyksenhamar.no/

Pizzanini Hamar samarbeider med Hamar Skiklubb og tilbyr medlemmer 20% ved bespisning i restauranten i større grupper (avslutninger, møter, ol.). Dette betinger at det før arrangementet bestilles bord i navnet til Hamar Skiklubb - og at det før bestillingen sies i fra at dere har rabatt. Tilbudet gjelder også ved "take-away" ved møter eller tilstelninger andre steder, feks på Gubbestua. Tilbudet gjelder til 30.april 2020.

Tilbud på bespisning Pizzanini Hamar ski.docx