Tross motgang - Kristoffer satser friskt videre👍

Postet av Hamar Skiklubb den 21. Nov 2022

Kristoffer Kvarstad har i flere år vært en av Hamar Skiklubbs mest markante utøvere. Han har en rekke sterke prestasjoner, både som yngres-, junior- og seniorutøver. Samtidig har han møt på flere nedturer. Likevel, "kursen" for å oppfylle sine drømmer står ved lag. Les dagens leseverdige oppslag i Hamar Arbeiderblad nedenfor:

Sidene nedenfor gir kanskje bedre lesbarhet:

Hamar sprintcross 7. januar i Ankerskogen, med NRK Superlørdag

Postet av Hamar Skiklubb den 17. Nov 2022

Den 7. januar arrangeres Hamar sprintcross på Greveløkka/i Ankerskogen. Dette er et sprintrenn i fristil med flere innlagte skicross elementer for de i alderen 8-16 år.

(Denne siden vil oppdateres med jevne mellomrom fremover.)

Hamar Skiklubb er arrangør, basert på forespørsel fra Hedmark Idrettskrets/Idrettsgallaen. Deler av arrangementet vil bli sendt på NRK Superlørdag. Dvs, her ligger det til rette for "reprise" fra vår svært vellykkede Bysprint 4. januar 2020, som også ble overført på NRK.

Hele arrangementet vil foregå på Greveløkka og i Ankerskogen. I tillegg til skicross vil det være hopprenn, kombinert, hockey, kunstløp, svømming m.m. Deler av disse arrangementene vil sendes på NRK (Superlørdag). På kvelden er det Idrettsgallaen i CC Amfi (OL amfien).

Det jobbes nå i regi av Hamar kommune og Hedmark skikrets med å utbedre anlegget ved Greveløkka, slik at det blir enda bedre med tanke på skileik, hopp m.m. Det vil også bli produsert kunstsnø, slik at gode skiforhold er sikret.

Bildene nedenfor viser helt foreløpige skisser av stadion og løyper:

De mest sentrale rollene i arrangementskomiteen er på plass. Ingrid Robøle er rennleder, Marianne Myklebust er assisterende rennleder og løypesjef, Erik Neby er arenasjef, Gudbrand Lien er tidtakersjef/kommunikasjonsansvarlig og Camilla Rustadbakken Berg er markedsansvarlig. TD er Jan Olav Andersen.

Vi vil med det første starte rekruttering av dugnadsgjeng. Er det noen som er villig til å ta på seg større oppgaver som kioskansvarlig, premieansvarlig, rennsekretær/sekretariat, startansvarlig m.m. så send gjerne melding til Ingrid Robøle, mobil 9973 9977.

Link til terminlista for rennet finner du her.

For de som ønsker å mimre, kikke på glimt fra Bysprinten på Stortorget i 2020, så finner dere opptak av NRK-sendinga her:

Velkommen til Miljøsamling!

Postet av Hamar Skiklubb den 26. Okt 2022

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til årets miljøsamling på Skeikampen 2.-4. desember! I år gjennomføres samlingen i sammen med Vang Skiløperforening. Dette er en flott anledning til å knytte nye vennskap og bekjentskaper! Vi håper også i år på gode snøforhold og mange gode preparerte løyper. Vi skal bo på Thon Hotel Skeikampen. https://www.thonhotels.no/hoteller/norge/skeikampen/thon-hotel-skeikampen/

For barna legges det opp til to treningsøkter lørdag og en økt søndag. Vi håper også på å få til smørekurs og teknikk-økt for voksne dersom det er ønske om det. Påmelding til dette sendes: mrakneru@hotmail.com. Ellers vil det bli felles bespisning og mye sosial moro.

Vi har reservert til ca. 130 pers, og regner med at det vil holde. Skulle det bli fult, vil prinsippet om førstemann til mølla gjelde.  Påmelding er bekreftet og bindende ved innbetaling til kontonummer: 1800.14.57515

(Ved eventuell kanselering må denne sendes innen 14 dager før oppholdet)

Påmeldingsskjema: https://forms.office.com/r/WYWW2Kynv7

Frist for påmelding og betaling er 15. november.

Mer info og program om miljøsamlingen vil bli formidlet ca. 2 uker før samlingen. Programmet blir ganske likt fjorårets program, det kan du se her, men det kan bli endring i tider.

Pris for helpensjon på Thon hotell Skeikampen per person per døgn:

Barn til og med 12 år: 550,- per døgn.

Barn/ungdom 13 – 16 år: 750,- per døgn.

Voksen: 1100,- per døgn.

Det er holdt av rom med 2, 3, 4, og 5 senger. Det kan også være mulighet i leiligheter ved hotellet.

Omkjøring for de som skal til Gubbestua frem til desember

Postet av Hamar Skiklubb den 24. Aug 2022

HA melder:

Beboere ned mot Jessnes må klare seg med omkjøring i lang tid.

Et steinkast fra kommunegrensa mellom Hamar og Ringsaker utføres det i disse dager anleggsarbeid.

Det dreier seg om strekningen mellom Østre Alu/Limhusvegen og Gubbestuvegen på Jessnesvegen.

Det er Hias og Hamar kommune som legger nye vann- og avløpsledninger langs vegen. Vegen vil bli åpnet igjen når anleggsarbeidene avsluttes i desember.

For beboere på strekningen vil atkomsten opprettholdes. Østre Alu og Limhusvegen vil ha adkomst fra Hamar i hele perioden (stengt mot Jessnes).

Gubbestuvegen og Montessori-skolen får adkomst fra Jessnes. Jessnesvegen åpnes for trafikk fra Hamar til eiendommer fortløpende etter hvert som anlegget bygges nordover. Omkjøring via Frøbergvegen vil bli skiltet.

Arbeidet med å etablere ny hovedvannledning i Jessnesvegen startet opp i slutten av mai. Det skal etableres ny hovedvannledning på strekningen fra grensa mot Ringsaker kommune (krysset Kårtorpvegen – Jessnesvegen) til innkjøringen til Hedmarkstoppen høydebasseng.

– Vi beklager ulempene som prosjektet medfører, skriver Hias i pressemeldingen om arbeidet.

Årsmøte i Hamar Skiklubb mandag 21. mars kl 19:00 på Gubbestua

Postet av Hamar Skiklubb den 13. Mar 2022

Styret viser til utsendt innkalling, og minner nå om årsmøtet i Hamar Skiklubb MANDAG DEN 21. MARS KL. 19:00 på Gubbestua (Gubbestuvegen 6, 2315 Hamar).

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene på hjemmesiden under fanen "Klubben" under punktet "Årsmøte" / "2022" i løpet av morgendagen.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst èn måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov §5 til §8.

VELKOMMEN TIL ÅRSMØTET!