Årsmøte i Hamar Skiklubb mandag 21. mars kl 19:00 på Gubbestua

Postet av Hamar Skiklubb den 13. Mar 2022


Styret viser til utsendt innkalling, og minner nå om årsmøtet i Hamar Skiklubb MANDAG DEN 21. MARS KL. 19:00 på Gubbestua (Gubbestuvegen 6, 2315 Hamar).

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene på hjemmesiden under fanen "Klubben" under punktet "Årsmøte" / "2022" i løpet av morgendagen.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst èn måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov §5 til §8.

VELKOMMEN TIL ÅRSMØTET!Jr/sr-utøvere må sette seg opp på dugnad innen torsdag 25. februar på Stenfjellhytta

Postet av Hamar Skiklubb den 22. Feb 2022

Til alle aktive løpere i junior- og seniorgruppa!

I henhold til de øknomiske retningslinjene må dere stille på en vakt på Stenfjellhytta for å få økonomisk støtte til samlinger/renn/trener etc. Derfor ber vi nå om at dere innen torsdag 25.februar setter dere opp på en vakt (alternativt foreldre/søsken etc). Hvis dere ikke selv setter dere opp, har utvalget bestemt at vi setter dere opp.

Det er sendt ut mail til alle medlemmer om dugnad på Stenfjellhytta til vinteren, men for de som ikke har sett/lest mail, legger vi også ut samme info og påloggingslink til dugnaden her på hjemmesida og FB-gruppene. 

Her er påmeldingslinken

Og her er det som ble skrevet i mailen til dere: E-post for Azets - Dugnadsinnkalling Stenfjellhytta 2021_2022.pdf

Velkommen til dugnad på Stenfjellhytta! Lurer dere på hva jobben innebærer, ta for eks kontakt med Fredrik og Stian som har stilt opp flere ganger på Stenfjellhytta. Flott vertskap!
Innkalling til årsmøte i Hamar Skiklubb

Postet av Hamar Skiklubb den 21. Feb 2022

Styret i Hamar Skiklubb innkaller til årsmøte mandag 21. mars 2022 kl. 19:00.
Alle dokumenter i forbindelse med årsmøtet vil bli lagt ut under menypunkt "Årsmøter" / "2022". Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig senest en uke før årsmøtet.Velkommen til smørekurs!

Postet av Hamar Skiklubb den 17. Jan 2022

Smørekurs med Stein Olav Snesrud tirsdag 18. januar hos Sport 1 Superstore Hamar. Dette er er kurs for både ferskinger og viderekommende til inntekt for en meget god sak.  Regner med at hver del vil ta fra 1-1,5 time. 

Stein Olav Snesrud burde være et kjent navn for de fleste som er inne i skisporten, men kan nevne at han for tiden er smøresjef for langrennslandslaget og at han tidligere har vært personlig smører for både Petter Northug og Heidi Weng. Så her er det virkelig mulighet til å lære av kanskje den råeste i bransjen.

Velkommen til Sport 1 Superstore Hamar tirsdag 18. januar kl. 18.00HA-sprinten dugnadslister + invitasjon dugnad snømåking Gåsbu mandag 13.des

Postet av Hamar Skiklubb den 13. Des 2021

Her kommer dugnadsliste med navn. Har dere spørsmål så er den ansvarlige for deres gruppe merket med gult og med kontaktinformasjon: Funksjonærliste HA-sprint 2021 pr 12.12.2021.xlsx

Vi har flyttet på noen navn da noen funksjoner utgår. Felt mrk rødt er dugnadshjelp som mangler. Er det noe som er feil / må endres så ta kontakt med:

Frode Haugli: frode@brdal-regnskap.no

Solveig Brøto Opsahl: Solveigbroto@hotmail.com

 DUGNAD GÅSBU MANDAG 13.12.21 KL 18.00-19.30

Vi går for skirenn på Gåsbu.

De som har anledning er hjertelig velkomne til snømåking dugnad på Gåsbu. Vi trenger mer snø ut i løypa for å sikre årets HA-sprint.

Ta med snøskuffe!!!

 

Med vennlig hilsen

Frode Haugli

Rennleder HA-sprinten