Facbook-gruppe Hamar Skiklubb Yngres

Postet av Hamar Skiklubb den 30. Sep 2021

Hamar Skiklubb Yngres går over til å bruke Spond for de yngste treningsgruppene og en felles Facebook-gruppe. Facebook-gruppen er åpen og du finner den ved å søke på "Hamar Skiklubb Yngres".  Kode for å søke opp treningsgruppen i Spond finner du i informasjonsskrivet under.

Velkommen til skitrening, informasjonsskriv4.oktober Klubbdag på Sport 1 Superstore Hamar, Olrud fra kl 10 - 19

Postet av Hamar Skiklubb den 24. Sep 2021

 Hyggelig melding fra vår samarbeidspartner:

4.oktober blir en egen klubbdag for Hamar Skiklubbs medlemmer, da har
dere -25% på alle varer unntatt sykler og elektronikk. Tilbudet gjelder
fra 10-19 den dagen.Paraidrett - allsidig aktivitetstilbud på barmark og ski for barn og ungdom med funksjonsnedsettelse

Postet av Hamar Skiklubb den 21. Sep 2021

Når barmarkstreningene starter 5. oktober, står dyktige trenere klare til å ta imot barn og ungdom med funksjonsnedsettelser.

I fjor var to parautøvere med gjennom hele sesongen. Vi ønsker oss mange flere! Vil du være med, eller kjenner du noen som vil?

Treningstilbudet til parautøverne i Hamar skiklubb er allsidig, og ikke bare rettet mot ski. Barmarkstreningen før snøen faller gjennomføres med mye lek og ulike aktiviteter og foregår sammen med resten av klubben. Treningen på både barmark og snø tilpasses utøvernes muligheter.

Ta kontakt hvis du er interessert i å bli med eller hvis du har spørsmål: ingrid.robole@azets.com 

Viktig arena for vennskap og utvikling

Trening for barn og ungdom med funksjonsnedsettelser er en viktig satsning for Hamar skiklubb.

Forskning tyder på at barn og unge med funksjonsnedsettelser deltar mindre i sosiale og kulturelle fellesskap enn deres jevnaldrende, fysiske aktivitet inkludert.

- Det burde være en selvfølge at også parautøvere skal få oppleve idrettsglede. Og vi vet at skitreningene er en viktig sosialiserings- og utviklingsarena der mange vennskap knyttes, sier Ingrid Robøle, styreleder i Hamar skiklubb.

Ønsker å styrke tilbudet

Fremover vil klubben arbeide for å styrke tilbudet til barn og ungdom med funksjonsnedsettelser, ved å søke samarbeid med kommunen og andre idrettslag.

Målet er at barn og ungdom med funksjonsnedsettelser skal få et bedre idrettstilbud i nærmiljøet sitt.

Inntil videre tilbyr vi det samme som i fjor – inkluderende og allsidig trening på barmark og snø. 

Velkommen 5. oktober!

NB! 

For å kunne tilby et så godt treningsopplegg som mulig, med kvalifiserte trenere for parautøverne våre, trenger vi sponsorer! Vil du eller din bedrift bidra? 

Ta kontakt med HSKs markedsutvalg, ved Camilla Rustadbakken Berg - tlf: 95 30 32 00 Skitrening for barn, oppstart tirsdag 5. oktober i Ankerskogen

Postet av Hamar Skiklubb den 14. Sep 2021


Vi starter opp med tirsdagstreninger i Ankerskogen tirsdag 5. oktober klokken 1800. Ta med hodelykt, refleksvest med navn og gode klær. På første økt kommer Øystein "Pølsa" Pettersen på besøk. Vi gleder oss!

(Det er ikke trening i høstferien)