4.oktober Klubbdag på Sport 1 Superstore Hamar, Olrud fra kl 10 - 19

Postet av Hamar Skiklubb den 24. Sep 2021

Hyggelig melding fra vår samarbeidspartner:

4.oktober blir en egen klubbdag for Hamar Skiklubbs medlemmer, da har
dere -25% på alle varer unntatt sykler og elektronikk. Tilbudet gjelder
fra 10-19 den dagen.

Paraidrett - allsidig aktivitetstilbud på barmark og ski for barn og ungdom med funksjonsnedsettelse

Postet av Hamar Skiklubb den 21. Sep 2021

Når barmarkstreningene starter 5. oktober, står dyktige trenere klare til å ta imot barn og ungdom med funksjonsnedsettelser.

I fjor var to parautøvere med gjennom hele sesongen. Vi ønsker oss mange flere! Vil du være med, eller kjenner du noen som vil?

Treningstilbudet til parautøverne i Hamar skiklubb er allsidig, og ikke bare rettet mot ski. Barmarkstreningen før snøen faller gjennomføres med mye lek og ulike aktiviteter og foregår sammen med resten av klubben. Treningen på både barmark og snø tilpasses utøvernes muligheter.

Ta kontakt hvis du er interessert i å bli med eller hvis du har spørsmål: ingrid.robole@azets.com

Viktig arena for vennskap og utvikling

Trening for barn og ungdom med funksjonsnedsettelser er en viktig satsning for Hamar skiklubb.

Forskning tyder på at barn og unge med funksjonsnedsettelser deltar mindre i sosiale og kulturelle fellesskap enn deres jevnaldrende, fysiske aktivitet inkludert.

- Det burde være en selvfølge at også parautøvere skal få oppleve idrettsglede. Og vi vet at skitreningene er en viktig sosialiserings- og utviklingsarena der mange vennskap knyttes, sier Ingrid Robøle, styreleder i Hamar skiklubb.

Ønsker å styrke tilbudet

Fremover vil klubben arbeide for å styrke tilbudet til barn og ungdom med funksjonsnedsettelser, ved å søke samarbeid med kommunen og andre idrettslag.

Målet er at barn og ungdom med funksjonsnedsettelser skal få et bedre idrettstilbud i nærmiljøet sitt.

Inntil videre tilbyr vi det samme som i fjor – inkluderende og allsidig trening på barmark og snø.

Velkommen 5. oktober!

NB!

For å kunne tilby et så godt treningsopplegg som mulig, med kvalifiserte trenere for parautøverne våre, trenger vi sponsorer! Vil du eller din bedrift bidra?

Ta kontakt med HSKs markedsutvalg, ved Camilla Rustadbakken Berg - tlf: 95 30 32 00

Skitrening for barn, oppstart tirsdag 5. oktober i Ankerskogen

Postet av Hamar Skiklubb den 14. Sep 2021

Vi starter opp med tirsdagstreninger i Ankerskogen tirsdag 5. oktober klokken 1800. Ta med hodelykt, refleksvest med navn og gode klær. På første økt kommer Øystein "Pølsa" Pettersen på besøk. Vi gleder oss!

(Det er ikke trening i høstferien)

Innkalling til årsmøte i Hamar Skiklubb

Postet av Hamar Skiklubb den 24. Jan 2021

Hamar Skiklubb

Styret i Hamar Skiklubb innkaller til årsmøte 22. mars 2021 kl. 19.00.

Innkalling til årsmøte 22. mars 2021

Alle dokumenter i forbindelse med årsmøtet vil bli langt ut under menypunkt "Årsmøter" og 2021.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig senest én uke før årsmøtet.

Påmelding skileik 2021

Postet av Hamar Skiklubb den 16. Nov 2020

Vang skiløperforening og Hamar skiklubb inviterer til skileik på Gåsbu for barn født i 2014, 2015 og 2016 sju mandager fra 11. januar til 22. februar på Gåsbu langrennsenter. Skileiken starter klokka 18:00 og varer en time og med fokus på lek og moro lærer vi barna basisferdigheter på ski. Det er kun 40 plasser per årskull og det er «først til mølla» som gjelder. Pris per barn er 300 kr.

På grunn av koronasituasjonen, vil det kunne komme endringer på kort varsel.

Mer praktisk informasjon vil bli sendt på e-post til påmeldte og lagt ut på klubbenes hjemmesider i forkant av skileiken.

Link til påmelding: