Knallløp av Simen på Ungdomsbirken

Postet av Gudbrand Lien den 13. Mar 2016

Simen Syversen (bilder over) leverte et veldig sterk løp på dagens UndomsBirk.¨På blanke ski pigget Simen inn til 3. plass i G16, kun 7 sekunder bak vinneren! Mange av oss andre har mye vi kan lære av Simen når det gjelder effektiv pigging. Men, mye god og riktig trening ligger bak Simen sin prestasjon. En stor oppreisning for Simen som var uheldig å bli sjuk 2-3 uker foran Hovedlandsrennet (HL), og rakk ikke helt "å finne tilbake" storformen til HL.

I tillegg til Simen var det 20 andre HSK løpere som i dag deltok i dagens Ungdomsbirk. Alle hadde flotte prestasjoner og virket til å ha flotte opplevelser. Ansiktsuttrykkene til Ane Kjernes og Emma Bangstad Bergersen (bildet nedenfor) tyder i alle fall på at dette var et morsomt skirenn.

Artig med dette mer "langdistansepregede" skirennet, som en avveksling fra de mer tradisjonelle skirennene.

Nedenfor viser hvem fra HSK som gikk og deres tider på den 15 km lange løypa. Kamilla Lome gikk også,på 53.56, men kom ikke med på listen.