Kristian viste sterke takter i Moelvenrennet

Postet av Gudbrand Lien den 4. Jan 2015

I strålende vær på Sjusjøen langrennstadion i dag gikk Kristian Græsli (bildet over) et meget bra løp ved å vinne klasse menn 19/20 år med ett minutt, og ville endt på en god 6. plass i seniorklassen. Kristian var kun i overkant av 2 minutt bak Pål Golberg på den 15 km lange skøyteløypa. Så, vi ser med spenning frem til de siste uttaksløpene til junior-VM som går på Lygna om 14 dager.

Og, det er ikke bare Kristian som står for sterke prestasjoner om dagen. Simen Syversen gikk fort i gutter 15 år og endte på 3. plass, 28 sekunder bak vinneren. Emma Bangstad Bergersen går fortere og fortere, og fikk en flott 4. plass i J12, mens Magnus M. Stensby fikk er god 7. plass i G13. 10 HSK løpere stilte til start.

Neste helg håper vi på langt flere løpere på SC og KM løpene til Åslia på Rena leir.