Bestilling av klubb-bekledning.

Postet av Pål Erik Langøigjelten den 7. Sep 2017

Team-shop er nå åpen og det er klart for en ny runde med bestilling av klubb-bekledning. Nettbutikken stenger allerede 17.09.17 med forventet levering i uke 43, så vær raskt ute med dine bestillinger.

Her er litt informasjon om fremgangsmåte:

  1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/hamar-skiklubb/ 
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
  4. Tast inn hamarsk i «teamkode for innmelding» og logg inn.
  5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer. Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på «Min Trimtex» for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Prøving av plagg og størrelser: For de som måtte være i tvil om riktig størrelse vil det tirsdag 12/9, kl 15-18 være mulig å prøve bekledningen på Gubbestua. Er dette tidspunktet umulig for deg, og du er avhengig av prøving, kan du ta kontakt med daglig leder Stein-Arne på tlf 93403121 for å undersøke om prøving på annet tidspunkt kan være mulig.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.