VM testløp for junior/Natrudstilrennene

Postet av Gudbrand Lien den 10. Des 2017

Fredag 8.12 til søndag 10.12 har det vært VM testløp for junior på Natrudstilen. 

Mange gode prestasjoner av junior/seniorene i Hamar Skiklubb. Simen Syversen (bildet over) er nok den som denne helgen har markert seg sterkest. På lørdag ble han nr 22 av omkring 125 på VM testløpet i klassisk distanse 10 km. Og dette i konkurranse med alle de beste eldre juniorer i landet i tillegg til de 10 beste 18 åringene i landet (ut fra plassering i Norgescup forrige år.). Blant 18-åringene var Simen raskest av alle! Gratulerer. Og ikke nok med det, på søndag var det duathlon 20 km på programmet. Simen gikk også da imponerende sterkt, ble nr 23, nest raskeste 18 åring i landet, og kun 1 minutt og 34 sekund bak vinneren!

Kristoffer Kvarstad var kun 4 tiendedeler fra å gå videre fra prologen på fredagens sprint. Simen Syversen og Simen Krogstie Bjørgan var også nære å gi videre fra prologen (hhv. 1 og 2 sekund bak). På lørdag var Kristoffer nr 37, og Lars-Haakon Kvernvolden på en svært gledelig 49. plass. Tina Rusten, Per Ivar Reinemo og Madelene Nilsen gjør også en flott figur på VM testløpene.

På lørdag (klassisk) og søndag (fristil) var det også Natrudstilrennene. I en velfylt menn senior på lørdag ble Stian Berg bestemann av Hamar SK utøverne på 18 pl, Fredrik Helgestad ble nr 21 og Anders Nyaas nr. 39. Men alle innenfor et intervall på 32 sek!

Reidar Aurmo fikk på lørdag 6. plass og søndag 5. pl. i M17. Meget gode løp i en klasse hvor mange av landets beste stilte til start. Mads Fraurud ble her nr. 26. Fort gikk også Karen Amalie Norseth ved å ta en 4. plass på lørdag og 1. plass på søndag i K18.

En del av våre utøvere måtte dessverre melde forfall pga. sjukdom. Men ... det kommer mange muligheter utover vinteren.

Korte videoglimt (52 sek) fra søndagens VM test for junior duathlon av Per Ivar Reinemo, Simen Syversen, Lars-Haakon Kvenvolden (Ottestad IL) og Håvard Hovde (Mjøski) finner du her

Nedenfor ser vi Reidar Aurmo (M17) fra lørdagens klassiskrenn.

Resultater fra fredag, lørdag og søndag finner du her.

Helga har også blitt benyttet til å "trene" smøreteamet. Ikke få timer som er blitt nedlagt i bua i løpet av 3 døgn fra fredag til søndag. Uansett, temaet funker godt, og gode ski kommer "ut på løpende bånd" fra smørevogna. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.