Registrering av smøretjenester (og overnatting i Oslo) for junior 2019/2020

Postet av Gudbrand Lien den 24. Sep 2019

Vinteren nærmer seg, og Henrik, Jan og Jarle (med på bildet over) gleder seg til dager i smørebua! 

Smørehjelp

Vi vil som de to siste år ha topp smørehjelp på hovedskirennene. Det er nå tid for å bestille smørehjelp i forbindelse med NC/NM-junior renn på Lygna (januar), Holmenkollen (februar) og Beitostølen (mars).

Om smørehjelp i våre økonomiske retningslinjer står det "HSK tilbyr smøreservice på ordinære NC/NM junior og senior. Årsprisen for smøretjenester på ovenfor nevnte hovedrenn er for junior kr 5 000 og for enkeltpar kr 600. I andre renn der smøretjenesten tilbys, som NC finale junior, betales det pr enkeltpar. For HSKs løpere gis det 30 % rabatt. Prisene forutsetter at skiene leveres inn på renn ferdig grunnpreppet med glider etter avtale."

Av løpere har vi følgende prioriteringer om hvem som får plass i bua: 1) Hamar SK utøvere, 2) OIL utøvere, 3) Wang utøvere som trener med HSK, 4) øvrige.

For å få maksimalt utbytte av smøreopplegget er det viktig at utøvernes ski har samme slip som testskiene som brukes i smøreopplegget. Det vil i løpet av få dager kommer info om hvor vi ønsker at ski dere trenger å slipe bør slipes. 

Overnatting Oslo

Som varslet på utøver/foreldremøtet tidligere i september legges det opp til for utøverne overnatting hjemme for rennet på Lygna. På Beitostølen legges det opp til for utøverne overnatting med skikretsen. I Oslo er det nå to muligheter, med kretsen på Holmenkollen Park (eller nærliggende hotell) eller på Quality Hotel 33Økern, hvor Skiklubben har reservert 25 rom. Pris: kr 820 per døgn for enkeltrom, kr. 920 for dobbeltrom, inkl. frokost. Skikretsen har påmeldingsfrist 25. september. De som ønsker overnatting på Økern (gjelder både utøvere og foreldre) bes registrere seg på skjema nedenfor. Det vil bli mulig å evt. justere denne booking litt frem i tid, hvis det blir ønskelig.

Registerings-skjema nedenfor er per utøver. Merk imidlertid at registeringsskjema vedgår både utøver og foreldre når det gjelder overnatting i forbindelse med NC junior i Holmenkollen. Så, anbefaler at skjema fylles ut sammen med/i dialog med foreldre. Les skjema nøye ved utfylling.

Registering

Registeringsskjema finner du her.

Her ser du registrerte sålangt.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.