Fredrik bedre enn noen gang!

Postet av Gudbrand Lien den 13. Aug 2023

I forrige helgs Blinkfestival i Sandnes fikk Hamar Skiklubbs og Team Kaffebryggeriets Fredrik Helgestad to 15. plasser, og det i konkurranse med mange av de beste allrounderne og langløperne i verden! En 15. plass i motbakkerennet Lysebotn Opp Staking, med mange svært velrennomerte utøvere bak seg på listen, er nok det beste Fredrik noensinne har gått. Og på Blink Classics 50 km var han med i hovedfeltet helt inn til mål, og ble nr. 15, 3 sekunder bak nr. 2 og 28 sekunder bak Andrew Musgrave som hadde rykket og kom alene inn. I det 50 km langløpet Kannalrennet i Telemark i juni ble det en 10. plass på Fredrik, 11 sekunder bak vinneren.

Rennene nevnt over er jo på rulleski. Men også sist vinter begynte Fredrik å "vise tenner". Langløpet i Grønnklitt i februar ble Fredrik nr. 13, 6 sekunder bak seier, og i Birkebeinerrennet i mars ble det en flott 23. plass. 

Forrige sesong var det første året Fredrik satset langløp. Også sett i det lys er ovenfor nevnte resultater sterke prestasjoner, både på sommerstid og vinterstid. Og pilen peker oppover. Fredrik er her et eksempel på at tålmodighet og målrettet jobbing betaler seg. Fredrik har i hele sin karriere vært lovende, og har jobbet på, jevnt og trutt. Ingenting er bedre og morsommere enn om det gir uttelling!

Stian Berg (på bildet nedenfor, sammen med Fredrik) legger som allerede varslet opp, men Fredrik er på opptur. Det blir dermed, sett med lokale øyne, også til vinteren spennende å følge med på langløpene på TV-skjermen. Masse lykke til Fredrik!


 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.