Løypene er inspisert, vi er klare og gleder oss til Hovedlandsrennet i Stokke om to uker

Postet av Gudbrand Lien den 14. Feb 2015
24 utøvere og 6 voksne, fra 6 forskjellige klubber på Hedmarken, hadde en flott tur til Stokke og Storås skistadion i dag, lørdag 14. februar. Avstander blir «mindre og mindre», 2.5 timer busstur fra Hamar til Stokke. Vi gjorde oss godt kjent i flotte Hovedløpsløypene som venter oss om i underkant av 2 uker.

Ganske krevene og teknisk varierende skøyteløyper som venter oss på fredagen, men sprintløypen som benyttes på lørdag er en flott klassisk løype med flere bratte sugende bakker. Vi gleder oss til å «angripe» disse løypene.

Kunstsnøen medfører at vi må tenke litt forskjellig (sammenlignet med stabil natursnø på Hedmarksvidda) når det gjelder glider og struktur på skiene. Det får vi til, ingen tvil.

Vi hadde testløp i HL løypene også. Noen var ikke i «modus» til å gå fort, noen var klare for å «gi jernet». Og resultatene ble: noen gikk litt rolig, noen gikk styggfort. Vi vet hvordan løypene er og det blir bare moro å gå om 2 uker.

Vi kjøpte «take away» pizza i Tønsberg, og spiste på bussen hjem. Det var god stemning og høyt lydnivå i bussen tilbake til Hamar.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.