Du imponerte veldig i dag Kristoffer

Postet av Gudbrand Lien den 19. Des 2015

En som imponerte enormt på dagens HA-sprint var Kristoffer Kvarstad. For et år siden vant han Tour de Hedmarken sammenlagt i Gutter 15 år (G15). Men Kristoffer følte seg ikke helt i form. Og, rett på nyåret fikk Kristoffer diagnosen lymfekreft. Den virkelige fighten var i gang. Kristoffer har helt siden han fikk diagnosen sett tappert fremover. Han satte seg aldri ned, og etter sommerferien begynte han å trene igjen. Knallharde økter har han kjørt med jevne mellomrom, og for de som har fulgt deg på nært hold i høst har det vært artig å se du bygge deg opp igjen.

Men, at du i dag Krisdtoffer, i ditt "come-back", skulle gå deg rett inn i A-finalen i G16 i HA-sprinten, etter å ha blitt nr. 4. i prologen var det ingen som hadde trodd. Du fikk speaker Ivar Stuan til å "stusse" (han trodde ikke det han så) når din tid dukket opp på monitoren og alle som kjenner din historie fikk klump i halsen. Utrolig artig!

Bildet over/øverst viser Kristoffer "back in business". Bilder under er Kristoffer på start på jaktstarten på Budor for 1 år siden.

Bildet under ser vi Kristoffer på toppen av seierspallen etter forrige års Tour de Hedmarken.

Dagens HA-sprint ble gjennomført under flotte snø- og løypeforhold på Budor. En veldig artig sprintløype som utfordret løperne.

Skiklubben stilte med 58 løpere. Alle viste flotte prestasjoner og innsats. Spesielt artig å se mange i de yngre årsklasser. Artig også at "eldre juniorer" kommer tilbake fra andre kanter av landet (på studier og militæret) og stiller opp og viser hederlig innsats.

Resultatmessig fikk HSK to seire i dag, ved Kristian Græsli (Menn senior) og Mari Robøle Lien (Jenter 16 år). Utover det var det en rekke gode resultater, enten i prolog, finaleheat eller begge deler.

Bildet over viser Lotte Noren (til venstre) og Mari Robøle Lien (midt i bildet) på vei ut fra start i A-finalen i J16. Ingenting å si på innsatsen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.