Kristoffer fortsetter å imponere - i dag i Ungdomsstafetten i Kollen

Postet av Gudbrand Lien den 7. Feb 2016

Kristoffer Kvarstad (bildet) gikk i dag på Hedmark Skikrets 1 lag i Ungdomsstafetten i Holmenkollen. Ungdomsstafetten er en stafett for de beste 15-16 åringene (2 gutter og 2 jenter for hvert årstrinn) fra hver skikrets i Norge, og er en del av Holmenkollen Skifestival.

Hedmark Skikrets 1. lag ble nr. 13, hvor Kristoffer gikk siste etappe. Kristoffer gikk på lag med Carina Sveen (Strandbygda), Jonas Vika (MjøsSki) og Stine Johansen (Åslia), som alle leverte gode etapper. Hedmark Skikrets 2. lag fikk en god 15. plass. Buskerud vant i år, som i 2015. 31 lag stilte i år til start.

Etter HA-sprinten før jul skrev vi at du imponerte voldsomt Kristoffer, siden du siste året har vært gjennom en tøff periode med lymfekreft. Og, vi må bare si at du etter HA-sprinten har fortsatt i samme stilen, med å imponere, helg etter helg. Og i dag fikk du altså representere Hedmark i Ungdomsstaffeten i Kollen. Og ikke nok med det, du gikk veldig fort og hadde 14 beste etappetid. Nå er det selvsagt flere som ikke fikk stille i Ungdomsstafetten som vil gå fort på Hovedlandsrennet i Fauske i slutten av måneden. Men, uansett, vi ser frem til å følge deg i Hovedlandsrennet og andre konkurransene som kommer i år og årene som kommer.

En som var uttatt men dessverre måtte melde forfall til Ungdomsstafetten pga. sykdom var Simen Syversen. Selvsagt er det bittert, men husk Simen, du (og alle andre i samme alder) har tiden foran deg/dere, og en rekke nye muligheter vil by seg.

Resultater fra Ungdomsstafetten finner du her.

Her finner du hele Ungdomsstafetten som ble sendt på NRK1 søndag ettermiddag.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.