Avslutning sesong 2023-2024 junior/senior

Postet av Andre Kvarstad den 11. Apr 2024

Våre juniorer og seniorløpere har gjennomført en flott sesong. 

I tett samarbeid med naboklubbene gjennom Team Hedmarken junior og i samarbeid med Hedmark skikrets sitt seniortilbud i Team Hedmark-Sjusjøen, har vi løpere som har plukket jevnt med norgescup-poeng og gode opplevelser gjennom sesongen.

Vårt mål er å tilrettelegge for alle våre juniorer og seniorer. Dette innebærer både sportslig, økonomisk og sosialt. Tilbudet skal være tilpasset løpernes behov og vi fokuserer på å se alle løpere og gi alle løpere et tilrettelagt tilbud.

Onsdag hadde Team Hedmarken junior felles avslutning for løpere i Vang, Ottestad, Mjøsski og Hamar på Pizzanini. Torsdag gjennomførte vi en sosial kveld med våre løpere med innlagt curlingkonkurranse og utdeling av bragdpris, resultatstipend og en avslutning av årets sesong. 

Takk til samarbeidsklubbene våre i Team Hedmarken junior og Hedmark Skikrets gjennom Team Hedmark-Sjusjøen. 

Takk til våre egne utøvere som har vært lojale til treningstilbudet vi har jobbet for gjennom sesongen! Takk til foreldre som stiller opp ved behov! 

Gratulerer til Emma Bangstad Bergersen for tildeling av årets bragdpris i sin første seniorsesong! Gode resultater og en god utvikling fra junior til senior, en motivator for stafettlag i NM og en som bidrar til å skape sosiale opplevelser for våre og andres løpere i skimiljøet. 

Gratulerer til Emma, Martin Stramrud, Jørgen Kvarstad og Per Ivar Reinemo som alle har fortjent prestert til mottak av resultatstipend for årets sesong. 

Takk også til gode samarbeidspartnere og sponsorer som gjør det mulig for oss å tilrettelegge for våre løpere. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.