KM/SC i Kvikne og Os

Postet av Gudbrand Lien den 9. Mar 2015Om lag 40 stk. (i "stort og smått") fra Hamar skiklubb var i helgen på skirenn i Nord-Østerdalen. På lørdag var det i Kvikne KM/Sjusjøcup (SC) for de 13-16 år, og vanlig skirenn for de 12 år og yngre. Stilart var fristil. Det var noe utfordrende å få god glid i det flotte "påskeværet" som preget rennet i Kvikne. Men alle hadde gode opplevelser i flotte skiløyper mellom bjørke- og furuskogen på Kvikne. Det ble KM gull til Anine (J16) og Mari (J15) og bronse til Lotte (J15) og ellers mange flotte prestasjoner.

På søndag ble det 7. SC løpet i år avviklet i kuperte og flotte skiløyper i Os. Duathlon stod på programmet (for de 11 år og eldre). For den klassiske delen var det realt klisterføre. Som på lørdag ble det 1. plasser til Anine og Mari. Simen (G15) tok en flott 2. plass, og Marit (J16) og Lotte (J15) kom fikk gode 3. plasser.

Vi bodde på Savalen. Alltid like trivelig og sosialt å overnatte på Narumshyttene (bildet over). På lørdags kveld, etter felles tacobuffet på Cafe Hulda på Savalen, feiret de yngre bursdagen til Simen i en av hyttene, mens de voksne hadde det trivelig i en av de andre hyttene på tunet.

Resultater