Og det "gror godt" i juniorgruppa

Postet av Gudbrand Lien den 11. Des 2016

For (de aller fleste) juniorene er skirennene nå før jul som trening å regne. Deres første viktige skirenn er Norgescup for junior på Nes midt i januar. Likevel, konkurranse før jul er viktig for å komme i gang.

Per Ivar Reinemo (bildet over) vant i dag Menn eldre junior på Sjusjørennet, som gikk i klassisk på Sjusjøen skistadion. Og beklager Per Ivar, du leverte jo et veldig bra løp under VM mønstringsrenn jr. på Lillehammer i går. Du fikk da en 73 plass, noe som er meget sterkt tatt i betraktning du har vært syk i høst!

En som imponerte voldsomt med sine piggeegenskaper i dag var Simen Syversen. Han fikk en 2. plass i M17, hvor det var svært mange løpere på startstreken. Kun 33 sekunder opp til svært sterke Ansgar Evensen fra Vind er imponerende. Simen hadde faktisk 3. beste tid av samtlige jun/sen løpere. I samme klasse fortsetter både Andreas Bjørgen og Johan Storebakken en flott utvikling fra foregående år og går gode løp. Bildet nedenfor er fra dagens premieutdeling i M17, hvor vi ser både Simen, Andreas og Johan.

Av juniorjentene stilte Mari Robøle Lien og Marit Sveen til start. Begge hadde gode løp. Og som skrevet ovenfor, vi skal ikke legge altfor mye i disse førjulsrennene, de er mest å regne for fin konkurransetrening.

I M18 gjennomførte Lars Håkon Kvernvolden og Oskar-Kjonnerud Vaage, som begge går for Ottestad ,men trener med HSK, gode løp. Ei jente som også trener med HSK juniorene er Karen Amalie Nordseth (K17), som går for Snertingdal men går på Wang Toppidrett. Hun leverte et flott løp i dag og er i god utvikling.

Tøft av og artig at Trond Floberghagen stilte til start i Menn Senior og gjennomførte på en god måte. Fin trening Trond.