Tålmodighet betaler seg - 2 KM medaljer til Marit

Postet av Gudbrand Lien den 29. Jan 2017

I helgen var det KM klassisk fellesstart distanse arrangert av Åslia og KM sprint fristil arrangert av Hernes. Marit Sveen (bildet over) fikk bronsemedalje på lørdag og sølvmedalje på søndag i klasse K18. Bronsemedaljen var Marits første individuelle medalje i KM sammenheng, altså i en alder av 18 år! Kjempebra!

Marit er ei jente som har trent jevnt og systematisk i flere år, og er en av de flittigste til å møte på fellestreninger. Hun er gjennomtrent, men har kanskje bare manglet litt trua selv på hvor fort hun egentlig kan gå, bare hun trår til. Derfor flott å se at målrettet og systematisk trening betaler seg, også i konkurranser. Bildet nedenfor viser Marit på pallen på søndag.

På lørdag tok Fredrik Helgestad KM-gull i M19/20, Simen Syversen sølv i M17, Per Ola Flaten Bredvold bronse i Menn senior og Kristoffer Kvarstad bronse i M17.

På søndagens sprint fikk Kristoffer Kvarstad en flott sølvmedalje i M17. Lars-Haakon Kvernvolden fra Ottestad (men trener med juniorene i HSK) gikk også fort i helga, men en sølv- og en bronsemedalje i M18. Gratulerer alle sammen.

Neste helg stiller Hamar Skiklubb 2 herrelag i NM-stafett på Lygna. I tillegg går jo Kristian og Per Ola de andre NM øvelsene også. Torsdag er det 15 km på Lygna, fredag sprint og lørdag skibytte, mens NM del I avrundes med stafett på søndag. Ønsker alle lykke til.

Resultater


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.