Takker for nok et vellykket Kirkebakken Grand Prix

Postet av Ingrid Robøle den 10. Aug 2017

Til tross for at værgudene ikke var med oss i år, arrangerte vi et meget vellykket Kirkebakken Grand Prix i kveld. På bildet over ser vi Simen, Niklas, Astrid, Tirill, Didrik, Finn Hågen og Maiken, som alle så ut til å stortrives på Stortorget etter en hederlig innsats.

En stor takk til "Race director" Dag Bjørnstad og hans arrangørteam som styrer hele KGP med stødig hånd. Pål-Erik Langøigjelten gjorde en glimrende jobb med å samle "bakkemannskapet". Sammen ble det en herlig dugnadsgjeng, som aldri lot seg skremme av skybrudd, og stod på til siste stund. Bildet nedenfor viser en del av dugnadsgjengen etter at det store serveringsteltet var rigget ned på rekordfart.  

På bildet nedenfor ser vi et eksempel på dugnadsånden representert ved Kolbjørn Henjum. Står ikke på innsatsen for at løperne skal få et velfortjent måltid i hyggelige omgivelser.

Og damene i serveringsteltet lagde det riktig så koselig (bildet under).


En stor takk også til Norges Skiforbund og Sparebank1 Østlandet som arrangerte aktivitetsløype for de yngre, et flott supplement til KGP.

For både de som får gå ungdomstafetten og for våre egne junior/senior løpere og andre lokale løpere er nok KGP en flott motivasjonsfaktor hvor de får prøve seg mot verdens beste løpere og kan "se hvor lista ligger. Av våre egne løpere var Kristian nærmest å komme til finalen med 4. plass i semifinalen, og alle gjorde en kjempeflott innsats i kveldens renn. Bildet nedenfor viser et knippe av våre egne løpere (Lars-Haakon, Simen, Kristoffer, Karen-Amalie og Fredrik) in-action.

Relaterte linker:


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.