Tusen takk til alle som deltok på Hamar Sommerskiskole 2017!

Postet av Ingrid Robøle den 13. Aug 2017


Hamar Sommerskiskole 2017 med 95 barn er nå historie. TUSEN TAKK til alle som har bidratt til ei uforglemmelig uke for både store og små. De 95 barna som meldte seg på er de viktigste - takk for at dere meldte dere på! En spesiell takk rettes til sportslig leder Marianne Myklebust og "husfar" Are Nerheim som har organisert denne uka på en glimrende måte. Det sportslige innholdet har vært veldig variert og bra, men fokuset på de tre T'er har vært det viktigste for barna: TRYGGHET, TRIVSEL, TILHØRIGHET.

Spesielt morsomt har det også vært å observere våre juniorerer/seniorer samt tidligere HSK-løpere i trenerrollen: Kristoffer, Fredrik, Mari, Kristian, Andreas, Silje, Oda, Sivert, Simen. Dere var kjempeflinke med utøverne, både på og utenfor idrettsarenaen og var på jobb fra 7 til 23 nesten hver dag...Ei lærerik uke på alle måter! Og Vallset/OIL/Vang hadde også med trenerne Anders, Petter og Karen - takk til dere også! Vi hadde heller ikke klart dette uten alle dere foreldre som stilte på dugnad under uka. Og selvfølgelig heller ikke uten all planlegging i styringsgruppa bestående av Morten Aspeli, Torfinn fra OIL, Jim Roger fra Vallset og Ingrid fra HSK.

Ønsker også å rette en ekstra stor takk til Sparebank 1 Østlandet som "dyttet" oss i gang for 2 år siden. Da startet vi med en 3 dager sommerskiskole på dagtid med 35 deltakere. I fjor var vi 65 deltakere med 14 overnattende, og nå var vi nesten 100 deltakere og nesten samtlige overnattet på klasserommene på Ajer. Fantastisk at sparebanken fortsetter å støtte oss slik at vi kan tilby ei kvalitetsuke til en forholdsvis rimelig pris (iallfall sammenlignet med andre sommerskiskoler, vi ligger omtrent på halve prisen).

Gå på facebook-siden til sommerskiskolen for å se bilder/videoer fra uka: https://www.facebook.com/hamar...

Vi gleder oss allerede til Hamar Sommerskiskole 2018! Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.