Treningsamling 27.10-29.10 Sälen/Lindvallen

Postet av Andre Kvarstad den 3. Okt 2017

Vi inviterer til treningsamling i Sälen/Lindvallen helgen 27.10-29.10. Samlingen organiseres av trenerne for 13-14 åringene men er også åpen for yngre søsken og eldre ungdom i skiklubben. Samlingen har blitt en tradisjon og vi legger opp til at barna bor for seg og organiserer mat og soving, mens foreldre bor samlet i egne hytter. Hyttene vil være i nærheten av hverandre slik at vi har god oversikt.

Prisen for oppholdet vil være litt avhengig av hvordan vi kan utnytte hyttene. Hver hytte har 10 sengeplasser og koster oss i underkant av 2000 SEK for helgen. Vi har foreløpig reservert 3 hytter i Vasabyn i Lindvallen.

Vi ønsker nå at dere melder dere på slik at vi får oversikt over hvem som blir med. Påmelding kan gjøres til akvarst@gmail.com/95777805 eller messenger til André så snart som mulig og innen 10. oktober og påmelding må inneholde data om alle som skal være med (voksne og barn)

- navn

- mobilnummer

- epostadresse

- evt kommentarer(allergier eller andre forhold)

Pakkeliste og info om treningsøktene kommer vi tilbake til senere. Vi legger opp til selvhushold og mat kjøpes inn delvis på forhånd og evt i Sverige når vi er der. Vi ønsker at foreldre blir med både som en del av det sosiale og som sjåfører.

Håper så mange som mulig blir med på dette og at vi gjennom dette skaper enda bedre samhold og kultur i treningsgruppa :-) Er det behov for tilpassede treningsøkter ser vi også på det. Det blir nok også anledning til en tur i badelandet Experium.

Har dere spørsmål, ta kontakt med André

Her kan dere lese om stedet vi skal;

https://www.skistar.com/no/Sal...


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.