Siste runde med Team-Shop før jul.

Postet av Pål Erik Langøigjelten den 17. Okt 2017

Team-shop er nå åpen for andre gang denne sesongen og det er klart for en siste runde med bestilling av klubb-bekledning før nyttår. Nettbutikken stenger 29.10.17 med forventet levering i uke 49.

Her er litt informasjon om fremgangsmåte:

  1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/hamar-skiklubb/ 
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
  4. Tast inn hamarsk i «teamkode for innmelding» og logg inn.
  5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer. Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på «Min Trimtex» for å komme tilbake igjen. Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Prøving av plagg og størrelser: De fleste begynner vel nå å ha en formening om aktuelle størrelser (benytt også størrelses guide i nettbutikken). Vi kommer til å få noen klær for prøving, antakelig vil dette bli i uke 43. Tidspunkt vil bli oppdatert her når det er avklart.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.