Samling Sälen - info

Postet av Andre Kvarstad den 24. Okt 2017

Hei

helgen for årets høstsamling i Sälen nærmer seg. Vi er pr nå 19 personer som reiser og vi har med 12 utøvere. Oversikt over de som reiser ligger lenger ned i informasjonen. 

Målsetningen med samlingen er både å styrke det sosiale i gruppa/bli enda bedre kjent samt å gjennomføre gode treningsøkter.

Vi møtes fredag 27.10 kl 16.00 på Katta for felles avreise. Om noen velger å reise direkte så meld ifra til André på 95777805. Fint om alle avklarer transport med sjåførene eller gir meg beskjed så finner vi plass.

Det blir treningsøkt fredag ved ankomst så vi reiser i treningsklær. Vi forventer å være tilbake søndag ca kl 15.00 (antatt, legger ut mer eksakt tid når vi har dette)

Vi skal bo i Lindvallen. Dere kan lese om hyttene her;

Vasabyn

Vi har leid 3 leiligheter i Vasabyn. Disse ligger nære Experium som er et stort badeland sentralt i Lindvallen. Noen av de reisende har vært her flere ganger tidligere. Vi deler hyttene inn fordelt på at guttene bor i en leilighet, jentene bor sammen med mødrene og fedrene i en leilighet. Ved bespisning samler vi oss og spiser felles eller at ungene spiser for seg og de voksne sammen. Dette ser vi an undervegs.

Fredag kveld lager vi Taco til alle. De voksne som ikke deltar på treninga tar seg av dette slik at ungene får mat når de kommer inn fra trening. Maten handles inn på veg til Sverige

Frokost lørdag handler vi inn til på veg til Sverige.

Lørdag planlegger vi med felles bespisning på kvelden. Vi tenker å handle i Sverige mens vi er der. Det finnes en Ica butikk rett ved Experium. Barna blir med på handling og blir også med å lager middag på kvelden. Vi handler da også inn til frokost søndag samt lunsj før hjemreise. Søndagsmiddagen tar vi hjemme :-)

Vi planlegger også et besøk i badelandet på lørdag.

Dere kan lese om Experium her.

Pris pr pers er kr 500. Dette dekker overnatting og mat. Dette kan enten betales via VIPPS til 95777805 eller kontant ifbm avreise.

Matkostnaden er foreløpig litt antatt men om vi kommer i pluss så tilbakebetaler til hver enkelt. Evt merkostnad dekker HSK. Når det gjelder reisekostnad så oppfordrer jeg de som sitter på til å betale sjåførene 200,- for transport. Ungene trenger også penger til inngang i badelandet, inngangprisen er SEK 165 for barn 7-17 år.

Vedlegger info om deltakere og pakkeliste her. ENDRING; vi tar også med ski, primært skøyteski, sko og staver!

Treningsplan legges ut i løpet av uka.

Har noen spørsmål til samlingen så kan dere stille dette til André på 95777805


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.