Gode svar for juniorene og seniorene på Sjusjørennet

Postet av Gudbrand Lien den 3. Des 2017

Sjusjørennet gikk i dag av stabelen på Sjusjøen skistadion. Rennet, som gikk i fristil, var også 1. renn i Sjusjøcupen og hadde over 600 deltagere!

For junior/seniorene (i Hamar Skiklubb) var vel dette mest som et treningsrenn å regne. Men, uten tvil en flott gjennomkjøring fikk de som stilte. 14 junior/seniorer fra Hamar SK stilte til start.

Uten at en skal legge mye i resultatene fra dette rennet, greier vi ikke å unngå å nevne at i M18 besatte Hamar SK hele seierspallen (bildet over), med Hamar SK debutant Simen Krogstie Bjørgan øverst på pallen, Kristoffer Kvarstad nr. 2 og Simen Syversen nr. 3. Det blir nok tøffere kamp utover vinteren, og vi føler at for eksempel 4. mann på dagens renn, Ansgar Evensen fra Vind, som forrige år vant Norgescupen sammenlagt, vil nok forsøke å "slå tilbake" (se bildet nedenfor).

Det var flere som i dag debuterte i Hamar SK drakta, det gjelder Susann Lyngnes (K18), Hanne Nilsen (K18), Reidar Aurmo (M17), Madelene Austad Nilsen (K19/20), Heidi Therese Wiest (K19/20) og Tina Rusten (K19/20).

Susann Lyngnes (bildet under) fortsatte sine flott fremgang fra foregående år og fikk et sterk 3. plass i K18.

Hanne Nilsen (bildet nedenfor) er også i fremmarsj, og fikk en god 9. plass i K18.

Reidar Aurmo er første års junior, og vant like godt sin klasse i dag (M17). Blant eldre juniorjentene var Tina raskest av HSK jentene med sin 15. plass.

Blant seniorene fortsatte Fredrik Helgestad og Anders Nyaas der de slapp sistehelg, dvs. gå fort på ski. De fikk i dag sterke 6. og 9. plasser i en tøff seniorklasse.

Alt i alt en god dag for våre utøvere. Neste helg er det for noen av juniorene VM testløp på Natrudstilen fredag til søndag. Og for de andre er det Natrudstilrennet med klassisk på lørdag og fristil på søndag.

Resultater Sjusjørennet finner du her.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.